Evenimentul final al proiectului UE „Informează, abilitează și acționează!”


Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, în parteneriat cu Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), Fundația Konrad Adenauer și Centru de Studii Est Europene (EESC, Lituania) organizează Evenimentul final al proiectului UE „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o bună guvernare bugetară în Moldova” implementat cu sprijinul financiar oferit de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer e.V.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate principalele realizări și oportunități pentru asigurarea sustenabilității activităților în cadrului proiectului.

Evenimentul va include trei paneluri de discuții. În primul panel, echipa de proiect și partenerii vor prezenta principalele rezultate, istorii de succes, precum și lecțiile învățate în depășirea diferitelor provocări legate de participarea bugetară, în special în perioada pandemiei COVID-19.

De asemenea, vor fi prezentate principalele concluzii și recomandări ale evoluatorului independent al proiectului.

În cadrul celui de al doilea panel, participanții vor discuta despre viitorul participării bugetare în Republica Moldova. Ultimul panel va include o sesiune specială de reflecții cu participarea principalilor parteneri de dezvoltare unde se vor aborda planurile de viitor privind implementarea bugetării participative și oportunitățile de asigurare a continuității rezultatelor proiectului.

Evenimentul se va desfășura, marți, 25 ianuarie 2022, între orele 09.00-15.00 (ora Chișinăului).

Agenda evenimentului o puteți accesa AICI.

Pentru a participa la eveniment pe platforma Zoom.us, vă rugăm respectuos să vă înregistrați, completând acest formular, până pe data de 23 ianuarie 2022, ora 12:00.

Proiectul „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova” este cofinanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.

Proiectul este implementat de Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, în calitate de partener principal, în consorțiu cu Konrad Adenauer Stiftung e.V. (KAS, Germania), Centrul pentru Studii Est-Europene (CSEE, Lituania) și Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE).

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sesiunea de informare despre Programul de Granturi pentru ONG-uri
Next Concurs internațional de desen „Copii din întreaga lume sunt prieteni”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + eight =