Vrei să îți confecționezi singur un mărțișor? Vino la un atelier marca Madein.md


mărțișor atelier

Primăvara e tot mai aproape de noi! Au rămas zile numărate până îți găsești un mărțișor drag inimii pe care să îl porți sau de ce nu, să confecționezi unul!

Pe 1 martie nu există scuză pentru cei care nu poartă mărțișor. Iar cei ce-și vor pune în piept bijuterii confecționate de ei înșiși, vor primi de la primăvară, drept recunoștință, câte o rază de soare în plus.

Un mărțișor pregătit manual este ceva cu adevărat special, cu care ai putea să îi bucuri pe cei de lângă tine! Mai ales, când madein.md îți pregătește un atelier de confecționat mărțișoare potrivit pentru tine! Totodată cei avea ocazia să savurezi din deliciile producătorilor autohtoni Krista’s Buns și Aroma pădurilor.

Organizatorii vă îndeamnă, cu drag, să veniți la atelierul de confecționare a mărțișoarelor personalizate! Un atelier special, ghidat de un meșter popular iscusit, Eugenia Moldovanu, venită tocmai de la Bălți pentru a povesti mai multe despre această frumoasă tradiție a lunii martie.

Petrece timpul plăcut, gustos, util într-o atmosferă deosebită!

Biletele pot fi cumpărate la oficiul Madein.md contra unui preț simbolic de 65 de lei, sau online (https://shop.madein.md). Preț ce include și materialele necesare pentru confecționarea mărțișoarelor. Locuri limitate.

Locația: Chișinău, str.Alecu Russo, 15

Descoperă mai multe evenimente potrivite pentru tine, zilnic, pe youth.md!

Previous Concert live la The Albion Territory
Next Informaţie utilă. Sistemul educaţional din UK!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *