Concert live la The Albion Territory


the albion muzica divertisment

În acest weekend, pe 15 februarie va avea loc un concert live de muzică new school din Moldova. Vino alături de cei mai fresh rapperi locali în clubul The Albion Territory de la ora 19:00!

Cine sunt tinerii artiști care vor încânta publicul?

The piss – un duet format din 2 tineri (Yung Bvrd & Sane). Pentru prima dată aceștia și-au început activitatea în 2019, atunci au filmat un videoclip și au scos două EP-uri (Piss In The Abyss Part 1 și Part 2)

Invitații speciali la eveniment sunt JUMKIE$ un Rap Group format din băieții cu numele scenice GapBabyBoy, Dfrutis, Lil Spicen, VeryRareBoy și Etherial. Muzica lor e caracterizată de sunete trap, cloud, drill uneori chiar și emo rap și așa numitul “bubble” sau “mumble” Rap.

Fiecare din membri are propriul stil și înclinație muzicală formând împreună ceva nou și unic. O nouă undă de tineri artiști care fac muzica în 4 limbi diferite au ca scop ridicarea muzicii rap din Republica Moldova la un nivel mai înalt.

Un alt invitat este Gozzy a.k.a. Quick – rapperul care vine de peste hotarele republicii cu un EP exclusiv. El este originar din Chișinău, dar trăiește în Hamburg, Germany. Gozzy a fost adorat de publicul de la ultimul nostru concert, în special iubitorilor de mosh pit-uri.

De asemenea, la eveniment vor participa Skizu, Rich Lee un rapper originar din Chișinău cu un flow nemaipomenit,  BRVT KLVN o formație din 5 rapperi tineri care combină versuri umoristice cu beat-uri trap.

Vino pe 15.02.2020 ora 19:00 la The Albion Territory și petrece o seară nemaipomenită! Nu uita să iei și prietenii cu tine!

Locația: Chişinău, str. A.Pușkin, 22.
Intrarea costă 50 de MDL.

Mai multe detalii poți găsi urmărind pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă și alte evenimente interesante pentru tineri, pe youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 200 de consiliere din toată țara pot participa la un Program de Instruire
Next Vrei să îți confecționezi singur un mărțișor? Vino la un atelier marca Madein.md
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *