Lansarea noii ediții Sigmoid Spectrum


Seriile de cursuri ale echipei Sigmoid pentru instruire asupra diferitor subiecte active în domeniul Machine Learning și Data Science continuă a distribui publicului cunoștințe vaste prin intermediul unei noi ediții a proiectului Sigmoid Spectrum: „Data Visualization’’.  

Data Visualization este reprezentarea grafică a datelor. Presupune producerea de imagini care comunică relații între datele reprezentate cu spectatorii imaginilor. Explorarea datelor este primul pas în înțelegerea sarcinii și a setului de date înainte de a continua cu analiza.

Întregul eveniment va fi monitorizat de către Echipa Sigmoid împreună cu echipa de experți, angajați în companii locale și externe care lucrează în domeniul Data Science și Machine Learning, vor asigura de o bună coordonare a evenimentului pentru fiecare participant în parte. Sigmoid Spectrum: Data Visualization va fi găzduit de către speaker-ul echipei Sigmoid, Alexandru Osadcenco

Alexandru este student în anul 4, la Universitatea Tehnică din Moldova , la specialitatea Inginerie Software. Întotdeauna a fost pasionat de Inteligența Artificială. A avut posibilitatea să exploreze aceast domeniu prin participare la diferite hackatoane și bootcampuri. Intenția de a aplica la Sigmoid a apărut văzând că poate învăţa de la oamenii din această organizație. Alexandru va fi alături de voi pe tot parcursul evenimentului și vă va împărtăși cunoștințele lui din domeniul IT.

În cadrul acestei ediții, veți afla mai multe despre:

1) Ce este vizualizarea datelor.

2) De ce avem nevoie de vizualizarea datelor? Cine folosește vizualizarea datelor?

3) Cele mai populare grafice și ce înseamnă acestea?

4) Ce erori sau confuzii poți identifica în vizualizarea datelor.

Pe data de 26 noiembrie, începând cu ora 19:00, pe platforma online Zoom, aveți frumoasă oportunitate de a participa la evenimentul organizat de către echipa noastră, Sigmoid Spectrum: Data Visualization. 

Dacă articolul nostru te-a făcut curios și abia aștepți să cunoști mai multe despre Machine Learning și Data Science nu rata ocazia și accesează formularul pentru a te înregistra: (link aici).

Sigmoid este o organizație non-guvernamentală, de cercetare și dezvoltare (R&D), ce are drept scop dezvoltarea domeniului Machine Learning și Inteligenței Artificiale în Moldova, susținerea și pregătirea cadrelor în domeniile respective, precum și oferirea experienței de lucru într-o organizație personalului interesat.

Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente și oportunități de autodezvoltare organizate de Sigmoid, puteți urmări pagina de Facebook, LinkedIn, Instagram. Mai mult ca atât, abonați-vă la canalul de YouTube, pentru a beneficia de fiecare lecție video creată de Sigmoid.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Formarea internațională a profesorilor TICO. Predarea este inovație
Next ADAMI MEDIA PRIZE: Votează proiectul preferat!
Sigmoid
About the author

Sigmoid

Sigmoid is an R&D organization whose goal is to develop people and products that will boost the development of Artificial Intelligence and it's usefullness in every day life.

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =