Participă la o nouă ediție a Hackathon-ului media – Puterea a cincea și poți câștiga 4000$ pentru implementarea proiectului


În perioada 14-16 iulie 2017, Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews desfășoară o nouă ediție a Hackathon-ului media – Puterea a cincea.

În acest an, participanții vor avea misiunea să elaboreze proiecte și aplicații noi care ar ajuta presa să câștige bani din conținutul online. La eveniment sunt invitați dezvoltatori IT, programatori, jurnaliști, designeri, bloggeri, activiști civici, etc. Experții invitați și mentorii evenimentului vor ajuta participanții pe parcursul hackathonului să-și dezvolte ideile.

Trei echipe desemnate de juriu câștigătoare vor beneficia de granturi a câte 4000 $ pentru dezvoltarea și implementarea ulterioară a proiectelor. Proiectele vor fi publice și gratuite pentru utilizare.

Toate informațiile privind programul preliminar al evenimentului și regulile de participare le găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: http://hackathon3.media-azi.md/

Participarea la eveniment este gratuită, dar cu preînregistrare. Vă puteți înscrie cu o idee de proiect în echipă (echipa trebuie să fie constituită din minim 3 persoane), pe care o veți dezvolta pe parcursul evenimentului cu ajutorul mentorilor. La fel, vă puteți înregistra în echipă, chiar dacă nu aveți o idee de proiect, dar  sunteți interesați de eveniment, iar mentorii vă vor ghida să identificați și să dezvoltați un proiect. Echipele se pot înregistra online, îndeplinind formularul de pe site-ul hackatonului, până pe 10 iulie 2017, ora 18:00.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Joburi pentru tineri: Fii Casier la o Bancă din Chișinău
Next Dacă ești interesat de design, vino la evenimentul de lansare a platformei ”Design Cafe&Club”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + five =