Expoziția Shoedex 2020 din Turcia pentru agenți economici


Expoziția Shoedex 202

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova invită agenții economici să viziteze prima expoziție virtuală din Turcia în domeniul încălțămintei, articolelor de marochinărie și accesoriilor din piele – Expoziția SHOEDEX 2020. 

Evenimentul este organizat de Uniunea Exportatorilor de Piele și Articolelor din Piele din Regiunea Egee în colaborare cu compania expozițională İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.) și cu suportul Ministerului Comerțului al Republicii Turcia și se va desfășura în perioada 1-3 iunie 2020 între orele 10:00 – 18:00 pe platforma expozițională de pe adresa web www.shoedex.events.

Despre expoziția Shoedex 2020:

La expoziția Shoedex 2020 vor participa 27 companii de încălțăminte și 4 de genți și accesorii din piele, iar posibilitatea înregistrării online, existența orelor de deschidere și închidere, existența suprafeței expoziționale, organizarea webinar-elor și altor evenimente le va oferi vizitatorilor experiența unei expoziții reale.

La acest eveniment expozițional virtual fiecare participant va avea o pagină proprie cu informații despre companie și colecțiile prezentate. Asemeni unei expoziții în timp real, companiile participante vor avea locații conform unui plan virtual, iar firmele cumpărătoare le vor putea vizita ghidîndu-se de acest plan. Pe pagina participantului va fi o vitrina virtuală compusă din imagini foto și video.

Vizitatorii, la fel ca la o expoziție în timp real, se vor putea înregistra în sistem cu ajutorul unui formular. Aici veți putea găsi furnizori după planul de locație sau cu ajutorul fıltrului de companii și produse. Discuții în direct, conferințe video și „chat-uri„ vor oferi posibilitate pentru continuitatea contactelor comerciale.

Aplicația platformei digitale este ușor accesibilă și poate fi folosită de fiecare posesor de tabletă, smartphone (IOS și Android) sau calculator.

Vizitatorii interesați se pot adresa cu orice întrebare referitor la expoziție pe adresa electronică info@shoedex.events.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Oportunitate pentru tinerii specialiști: Programul de bursă Hubert H. Humphrey
Next UN Women Moldova te invită la o sesiune live: Indicatori ai controlului excesiv în familie
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *