SUM recrutează, învață să fii un adevărat profesionist, alătură-te comunității de viitori lideri!


SUM – reprezintă o comunitate ce tinde să promoveze educația non-formală, să sporească capacitățile și abilitățile practice ale tinerilor. Platforma se focusează pe aspecte precum: educația, networking și oferirea oportunităților de dezvoltare.

Recent SUM a încheiat prima ediție a unui proiect- SUM Academy: Event Management, un proiect, care a urmărit scopul de a  instrui tinerii prin modalități interactive, în așa mod, ca la sfârșitul sesiunii de training-uri, aceștia să cunoască toate instrumentele necesare pentru crearea unor evenimente cu impact.
Pe viitor, această comunitate își propune să lărgească sferele de instruire, organizând mai multe proiecte de acest gen, astfel să antreneze tinerii în cât mai multe domenii.

 

SUM  îți oferă o gamă largă de beneficii, de la experiență până la antrenarea și descoperirea liderului din tine.

Noi îți oferim posibilitatea de a-ți dezvolta abilitățile de leadership. Te ajutăm să îți formezi o nouă rețea de prieteni și acumula noi cunoștințe. Alături de noi vei materializa cunoștințele teoretice prin practică, antrenând un adevărat profesionist.
Pentru a fi parte din SUM trebuie să fii motivat, responsabil, activ și pasionat.

Sunt eligibili să aplice tinerii cu vârsta cuprinsă între 17-25 de ani, care-și doresc să acumuleze noi cunoștințe, să se inspire de la cei mai buni profesioniști din domeniile: PR, Marketing, Logistică, Finanțe și alte domenii necesare pentru a deveni un manager bun.

Pentru a te alătura comunității SUM, completează formularul aici  până la data de 15 iunie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous If you like music, volunteer for a year in Luxembourg
Next Află totul despre cum funcționează Google: search, display, remarketing, youtube
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 10 =