Vrei să înveți despre modelare 3D, fabricare digitală sau mașini de producere? Desfășoară un stagiu de practică la Atelier 99

atelier99, practica, internship, oportunitate

Dacă planifici să ai un job în inginerie, design de produs și vrei să înveți acum despre modelare 3D, fabricare digitală sau mașini de producere – laboratorul de 3D printing din cadrul Atelier 99 propune stagiu de practică de 4 săptămâni pentru 3 persoane.
Stagiarii, ghidați de mentori, vor învăța despre modelare 3D, pregătirea modelelor pentru imprimanta 3D și cum operezi o imprimantă 3D. Programul de stagiu se va desfășura în bază de proiecte și fiecare stagiar la sfârșitul programului va deveni utilizator independent al unei imprimante 3D. În Atelier 99 sunt 4 imprimante 3D de la cei mai cunoscuți producători mondiali. Imprimarea 3D este o metodă de fabricare aditivă și e unul din catalizatorii noii revoluții industriale și democratizării în fabricare. Tehnologia de 3D printing are aplicații în inginerie, design, medicină, automotive – pentru dezvoltarea de prototipuri și testarea rapidă a conceptelor de design, și devine un instrument indispensabil pentru designeri și ingineri. Pentru a face stagiul tău de practică în laboratorul de 3D printing trebuie să:
  • Fii student/studentă în anii II – III de învățământ;
  • Ai dorința de a învăța modelarea 3D, despre tehnologia de imprimare 3D și imprimantele 3D, nu este necesară experiența anterioară de lucru cu o imprimantă 3D;
  • Completezi până pe 14 aprilie formularul de înregistrare, pe care îl găsești accesând link-ul: https://forms.gle/Xi2JsaTxbh6Xoyuo9 .
Ce trebuie să știi înainte de aplicare:
  • Programul începe pe 22 aprilie și durează 4 săptămâni, până pe 25 mai;
  • Pentru a lua maxim din program e necesară implicarea a câte 1-2 ore în fiecare zi, în Atelier 99;
  • După finalizarea programului de stagiere este posibilă colaborarea ulterioară pe proiecte comerciale în Atelier 99;
  • Participanții la stagiul de practică vor avea acces gratuit la evenimentele organizate de Atelier 99 în perioada aprilie – decembrie 2019;
  • După finalizarea programului, participanții la stagiul de practică vor avea reducere pentru serviciile de imprimare 3D în A99.
Atelier 99 este spațiul de lucru colaborativ dotat cu instrumente și echipamente de prototipare pentru ingineri, designeri, artiști, arhitecți și toți cei interesați de tehnologie. Acest program este organizat cu sprijinul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID – Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Sida – Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, UTM – Universitatea Tehnică din Moldova, Tekwill și FabLab Chișinău. Pentru detalii și orice întrebări, nu ezita să ne contactezi aici pe pagina de Facebook sau la hello@atelier99.org.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//„INDEGO” este în căutarea unui Social Media Manager
Next Participă la o serie de întâlniri și explorează modul în care ne raportăm la obiectele artistice
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =