Descoperă B2B Pay – un start-up de succes din Brazilia!


Companiile de comerț electronic și alți exportatori s-au străduit să facă afaceri în Brazilia din cauza complexităților controlelor de capital braziliene. B2B Pay a dezvoltat acum un produs unic pentru a ajuta companiile străine să rezolve această problemă, folosind tehnologia bancară virtuală.

Ce este B2B Pay?

B2B Pay este un furnizor global de servicii bancare și plăți înființat în 2016. Startte-ul fintech a participat cu succes la Barclays Techstars și Nordea Banking Accelerator; pentru a dezvolta produsul său. Pe lângă faptul că a primit mai multe premii pentru start-up; B2B Pay a fost, de asemenea, mândrul câștigător al concursului nostru Startups Pitch Competition 2017 din Berlin.

Brazilia este una dintre piețele de comerț electronic cu cea mai rapidă creștere din lume, ceea ce o face un jucător global atractiv. Cu toate acestea, a face afaceri în Brazilia necesită o cunoaștere mai detaliată a birocrației țării; care este printre cele mai complexe din lume. Întreprinderile străine care doresc să deschidă un cont bancar local trebuie să deschidă nu numai o entitate juridică locală, ci și să o înregistreze la autoritățile publice relevante. Ceea ce poate face procesul dificil și consumator de timp.

În afară de labirintul de sarcini administrative necesare pentru înregistrarea unei afaceri cu un cont bancar local, trimiterea de bani în afara Braziliei este extrem de dificilă și costisitoare din cauza controalelor de capital în vigoare. Toate tranzacțiile corporative sunt grav impozitate de către guvern, care consumă rapid orice profit. În prezent, există câteva opțiuni pentru trimiterea de bani către / din Brazilia în mod privat: cum ar fi Transferwise, dar aceasta nu este o opțiune pentru companii.

Așadar, pentru cei care în prezent au clienți în Brazilia sau caută să înceapă să facă afaceri în Brazilia, opțiunile ușoare și / sau ieftine până acum au fost aproape inexistente. B2B Pay revoluționează și democratizează piața financiară pentru activitatea de afaceri străine care operează sau dorește să opereze în Brazilia. Furnizând un cont bancar local segregat care poate fi accesat prin API. Contul poate fi utilizat pentru a primi și transfera plăți prin transfer bancar în moneda locală (BRL). De asemenea, moneda poate fi convertită din BRL în EUR sau USD și apoi trimisă în orice cont din lume, la cursul de schimb mediu.

Caracteristici cheie ale soluției bancare virtuale B2B Pay în Brazilia:

– Cont bancar dedicat în Brazilia pentru a primi plăți de la clienți;

– Convertiți și trimiteți fonduri în afara Braziliei în Euro, USD, BTC sau USDT;

– Decontare instant cu băncile majore din Brazilia;

– Acces la API-ul bancar virtual B2B Pay.

Reporter Youth.md: Evelina Ciutac

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment online: „Femeile în alegeri” cu Loretta Handrabura
Next Ce reprezintă zodia ta? Iată câteva curiozități distractive!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − seven =