ÎNCEPE SEPTEMBRIE CU UN FILM DOCUMENTAR


Ai spirit bun de observație, vrei să cunoști alți oameni  să-ți expui punctul de vedere ? Ia-ți prietenii şi hai la Cahul, savurând din plin 6 zile la „Festivalul Internațional de Film Documentar Moldox”, organizat de Moldox Festival, care a ajuns la ediția a IV-a.

Cel mai progresist şi accesibil festival internaţional de film documentar din ţară revine, începând cu data de 10 septembrie, ora 12:00 până pe data de 15 septembrie, ora 00:00, la Cahul.

Tema din acest an  va fi „METAMORFOZE” şi se va reflecta în mesajele principale ale filmelor. Peliculele vor aduce în prim plan metamorfoza politică şi economică, metamorfoza rolurilor atribuite femeii şi bărbatului în societate, metamorfoza vârstei, metamorfoza noţiunii de gender.

Timp de 6 zile se vor vizualiza 18 lungmetraje şi 12 scurtmetraje, după care organizatorii promit o discuție incendiară şi sinceră cu creatorii-maeştrii din spatele peliculelor. Şi de mai multe surprize vă veţi bucura pe parcursul evenimentului! Află mai multe detalii aici.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Vino la cea mai verde implicare – Olympic ECOFest 2019!
Next Dorești să-ți faci prieteni noi din întreaga lume? Atunci devino ghid turistic la Free Tour Chișinău.