Fii parte a celor mai ingenioși studenți europeni, aderă la comunitate BEST Chișinău!


Primăvara aceasta îți aducem posibilitatea de a deveni parte a echipei BEST! Chiar din primele zile, vei simți din plin energia și motivația pe care ți-o oferă această echipă cu un vis comun, de a face viața unui student cât mai colorată. Te dezvolți împreună cu alți studenți, acumulezi experiență, îți faci noi prieteni și participi la proiecte și activități internaționale – toate astea sunt despre BEST.

Despre BEST Chișinău

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, prezentă în 93 de universități tehnice din toată Europa. Începând din 2007, grupul Local BEST Chișinău valorifică potențialul ingineresc al tinerilor, urmărind să-și realizeze misiunea – dezvoltarea studenților. 

Cu ce ne ocupăm?

În BEST, creăm noi oportunități: învățând, distrându-ne, creând prietenii noi și lăsând în urmă momente și amintiri de neuitat.

Voluntariatul în organizație reprezintă noi oportunități de dezvoltare pentru o viitoare carieră atât din punctul de vedere al abilităților tehnice, cât și al celor non-tehnice. Prin evenimentele organizate – EBEC (competiție inginerească), Hackathon, Curs de vară, BEST Talks ș.a., atât organizatorii, cât și participanții, își extind cunoștințele și progresează.

Ce oportunități te așteaptă în BEST?

Din primele momente în care te afli în BEST, ți se deschid oportunități noi care așteaptă ca tu să le descoperi. Iată câteva din ele:

1. Dezvoltarea personală –  prin intermediul proiectelor organizate de BEST Chișinău, vei acumula experiență și abilități în așa sfere ca: design, project management, fundraising, PR, leadership și altele. Împreună cu alți studenți ambițioși, vei organiza diverse evenimente, în cadrul cărora vei putea să-ți dezvolți la maxim abilitățile personale și vei crea un mediu cât mai interesant pentru studenții care vor lua parte la aceste evenimente.

2. Comunicare/friendship – devenind membru BEST Chișinău, nu doar îți vei lărgi cercul de prieteni, dar și vei interacționa cu profesori, mentori, sau chiar cu reprezentanți ai unor companii atât din Republica Moldova, cât și din alte țări.

3. Distracție – pe lângă lucru și studii, studenții mai au nevoie și de distracție. În BEST, cu siguranță poți profita la maxim de aceasta. Atât evenimentele offline, cât și cele online contribuie la petrecerea timpului util și plăcut, încărcându-te cu energie pozitivă și cu amintiri noi care îți vor face anii de studenție mai interesanți și plini de culoare.

Pentru a afla mai multe detalii despre BEST Chișinău, accesează pagina web best.utm.md, FacebookInstagram.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la UPSHIFT Moldova și implementează inițiative progresive în comunitatea ta!
Next Program de schimb pentru tineri din Moldova și Germania „Time to act”
BEST Chisinau
About the author

BEST Chisinau

Grupul Local BEST Chișinău este o organizație membră a rețelei europene BEST - Board of European Students of Technology, actual prezentă în 93 de universități din 34 de țări europene. Fondat în anul 2007 și fiind format de studenți voluntari, BEST Chișinău desfășoară diverse evenimente pentru tinerii din domeniul tehnologic. Astfel se creează oportunități pentru studenți să se întâlnească și să învețe unii de la alții prin activități academice și non-academice.

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − 3 =