Youth.md îți prezintă: 5 țări sigure pentru a călători de una singură!


Poate că visezi la o călătorie unică de una singură sau cu o prietenă, atunci acest articol este pentru tine! În continuare Youth.md îți propune 5 țări pe care le poti explora de una singură!

Finlanda

Finlanda este una dintre cele mai sigure țări din lume. Mai este numită și ,,țara celor o mie de lacuri”, dar de fapt ele sunt mai mult de o mie. Finlanda mai este și patria heavy – metalului și finlandezi sunt înnebuniți după tango. Aici poți vizita unul dintre cele mai vechi orașe din Finlanda – Turku și Lapland – orășelul lui Moș Crăciun.

Elveția

Elveția este pe locul 7 în topul celor mai liniștite țări din lume, conform Global Peace Index (GPI). De asemenea este considerată una dintre cele mai fericite țări unde poți locui. Printre atracțiile pe care le poți vizita este orașul Berna – capitala Elveției, un oraș ce merită văzut. De asemenea satul Albinen, un lucru interesant despre acesta este că ți se oferă 70.000 de franci dacă ești dispus să locuiești aici, din motiv că sunt puțini locuitori.

Islanda

Islanda este țara cu rata criminalității cea mai mică din lume. Se numără printre țările cu cea mai mică populație. Este o destinație uimitoare dacă îți  dorești să admiri Aurora Boreală sau balenele în apropiere de Reykjavik. De asemenea poți urmări spectacolul celui mai popular gheizer din Islanda – Strokkur.

Austria

Austria este poziționată pe locul patru în International Women’s Travel Center’s list și este considerată cea mai sigură țară din Europa pentru o călătorie de una singură. Câteva lucruri interesante despre Austria sunt că 62% din suprafața țării este acoperită de Munții Alpi și tot aici se găsește cea mai veche grădină zoologică din lume – Tiergarten Schönbrunn.

Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este considerată a IV-a cea mai sigură țară din lume să călătorești, conform unui studiu realizat de Institutul de Economie și Pace. Este destinația perfectă pentru iubitoarii de natură, aventură, sporturi.

Ai călătorit sau plănuiești să călătorești în una dintre aceste țări? Așteptăm răspunsul tău pe pagina noastră de Facebook și Instagram. Pentru a fi la curent cu toate oportunitățile ne poți urmări și pe Telegam!

Reporter Youth.md: Besedovschi Cătălina        

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Activități pentru tineri // Petrece seara de vineri alături de tinerii de la Clubul Voluntarilor
Next Descoperă-i pe cei patru fabuloși ai formației The Beatles, cea mai influentă formație din istoria muzicii rock a secolului XX
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − three =