Dacă ești elev, devino membru al Uniunii Elevilor din Moldova


Uniunea Elevilor din Moldova recrutează membri, elevi cu vârstele cuprinse între 14 și 18 ani, ambițioși, responsabili, dornici de a realiza diverse obiective și proiecte, deschiși spre noi experiențe. Organizația contribuie la implementarea unor proiecte ce au ca obiectiv dezvoltarea nu doar a sistemului educațional din Republica Moldova, dar și reprezentarea intereselor de grup în societate.

Fiind un membru al echipei UEM, vei cunoaște persoane noi, îți vei valorifica aptitudini, îți vei dezvolta calitățile de lider, vei contribui la dezvoltarea societății și a relațiilor dintre elevi și comunitate. Dacă vrei să faci parte din organizație, atunci trebuie să completezi formularul de înregistrare: https://form.jotformeu.com/71506390287358

Uniunea Elevilor din Moldova este structura ce susține interesele elevilor pe parcursul dezvoltării țării. Scopurile principale sunt de a identifica și rezolva problemele cu care se confruntă tinerii în societate, de a facilita integrarea socială și reprezentarea intereselor acestora.

Previous CMJI te invită la o nouă rundă de jocuri intelectuale în cadrul unei tabere de vară
Next Câștigă o bursă de studii în Republica Macedonia
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *