Eveniment pentru specialiști din domeniul turism: Pastila după COVID-19


turism pastila după covid 19

Pastila după Covid-19 – Modificarea cadrului normativ (turism) invită la un nou workshop! Eveniment organizat de  Asociatia Nationala pentru Turism Receptor.

Pentru a crește competitivitatea industriei turismului din Moldova și contribuția industriei la dezvoltarea economiei naționale, unul din factorii principali este asigurarea unui cadru normativ-regulatoriu care susține inițiativele de antreprenoriat. Evident, cu respectarea necesităților consumatorilor. Astfel, urmare a recomandărilor din “Cartea Albă pentru reforma cadrului normativ-regulatoriu al industriei turismului din Republica Moldova”, a identificat necesitatea de reglementare a sectorului turismului prin elaborarea celor mai optime soluții. Câteva dintre rezultatele consultărilor și drept urmare, propunerile și soluțiile de reformă urmează a fi funcționale. Datorită votării la data de 11 iunie, 2020 în lectura finală a Proiectului de Lege pentru modificarea unor acte normative ce vizează industria turismului.

Vă invităm să participați în cadrul celei de-a 6-a sesiune online din cadrul seriilor de webinarii întitulate “Pastila după COVID-19 – Prezentarea amendamentelor votate la legislația aferentă industriei turismului din Republica Moldova” la data de 24.06.2020, ora 15:00, cu participarea Domnului Victor Ciobanu, consultant principal, Direcția politici economice și mediul de afaceri, Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, Domnului Iurie Cicibaba, expert în domeniul fiscal, consultant (Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, guvernul Suediei și UK Aid), cu intervenția vicedirectorului Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, guvernul Suediei și UK Aid – Doamna Diana Lazăr.

Finalitățile obținute și impactul prevederilor aprobate, asupra industriei turismului urmează a fi discutate și prezentate. Dar și alte propuneri de amendare a cadrului normativ urmează a fi descrise.

Detalii organizatorice:

Evenimentul Pastila Covid-19 va avea loc în data de 24 iunie 2020, ora 15:00. Detalii suplimentare, găsești aici.

Proiect realizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii cu suportul partenerului strategic al industriei turismului. Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Guvernul Suediei și UK Aid.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cinci modalități prin care îți poți crește audiența pe social media
Next Înscrie-te la Media Lab, învață să creezi un produs foto sau video – participă la Premiul Media pentru Tineri 2020
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + fourteen =