Înscrie-te la Media Lab, învață să creezi un produs foto sau video – participă la Premiul Media pentru Tineri 2020


Ești pasionat de video sau fotografie și vrei să-ți dezvolți abilitățile? Ai 15-20 de ani și îți dorești să realizezi un material video/foto pentru a participa la concursul Premiul Media pentru Tineri, ediția a V-a, dar nu știi de unde să începi? Înscrie-te la Media Lab.

Atelierele se vor desfășura online pe platforma Zoom, în zilele de 1, 2 și 3 iulie, 2020. Instruirile vor dura câte o oră și 30 de minute, în fiecare zi. Procesul va fi unul interactiv – să ai la îndemână telefonul/camera încărcat/ă, pixul și foaia, un pahar cu apă.

Datorită formatorilor de la Centrul Media pentru Tineri, vei învăța reguli de filmare și fotografiere cu telefonul sau camera de luat vederi. De asemenea, vei descoperi noi aplicații de editare și mici trucuri pentru a obține imagini interesante.

Cum te va ajuta Media Lab în participarea ta la Premiul Media pentru Tineri 2020:

  • Îți vei dezvolta o idee cap-coadă pentru realizarea unui material video sau foto.
  • Vei înțelege compoziția unui material video.
  • Vei afla cum să-ți planifici o filmare și de ce să ții cont.

Atenție: numărul de participanți este limitat. Echipa va fi formată din 12-15 persoane.

Juriul care va selecta participanții va acorda atenție subiectului pe care-ți propui să-l abordezi la Premiul Media pentru Tineri 2020 –  „Trăiesc în Moldova”; rubrica specială „Covid – 19: un altfel de 2020”.

Detalii despre concursul Premiul Media pentru Tineri găsești AICI.

Formularul de participare la Media Lab îl găsești AICI.

Data-limită: 26 iunie, 2020.

Participarea este gratuită, dar fiecare dintre cei 15 participanți își va asuma responsabilitatea de a participa la Premiul Media pentru Tineri 2020.

Important. În timpul atelierelor de la Media Lab, participanții vor învăța tehnici și aplicații pentru filmare și fotografiere, însă nu vor lucra asupra produselor pe care le vor expedia pentru concursul Premiul Media pentru Tineri. De asemenea, formatorii nu vor oferi recomandări și nu vor interveni cu ajustări în cazul în care cineva dintre participanți va vorbi despre ideea lui de material.

Media Lab este organizat în cadrul proiectului „Consolidarea competențelor de educație media”, implementat cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania (BMZ).

Previous Eveniment pentru specialiști din domeniul turism: Pastila după COVID-19
Next PEACE - când acasă toți sunt egali, proiect implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală
pentru Tineri Centrul Media
About the author

pentru Tineri Centrul Media

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *