Conferința „Product Management Moldova” – pentru experți, manageri, antreprenori sau toți cei interesați de dezvoltarea produselor în domeniul IT. Află cum poți participa!


Conferințele despre managementul de produs sunt printre cele mai importante oportunități pentru manageri, directori, team-lideri, antreprenori și toți cei interesați de crearea produselor inovative în domeniul IT. Și asta, pentru că platforma oferă cunoștințe esențiale deținute de alți  experți, o rețea de networking în care se găsesc oameni cu aceleași interese sau pur și simplu o nouă perspectivă asupra strategiei de dezvoltare a unui produs.

Astfel, pe 3 decembrie, comunitatea „Product Management Moldova”, dezvoltată în cadrul „Technovator” – organizație non-guvernamentală ce și-a propus să pună în valoare talentele locale pentru a dezvolta și implementa inovații – organizează conferința „Product Management Moldova”, cu scopul de a contribui la creșterea comunității locale de manageri de produs, care a fost creată la începutul lunii mai, 2022.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Excelență în IT „Tekwill”, amplasat pe str. Studenților 9/11, la ora 10:00. Sunt invitați toți cei interesați de domeniu: directori, manageri, antreprenori, fondatori de startup-uri sau oricine e pasionat de dezvoltarea produselor IT.

Ce trebuie să cunoști despre conferință?

  • În cadrul conferinței vor fi analizate tendințele și strategiile în managementul de produs atât la nivel local, cât și la nivel internațional, iar participanții vor avea ocazia să interacționeze cu experți și lideri în dezvoltarea produselor IT.
  • Printre invitații și speakerii conferinței se numără experți și lideri în dezvoltarea produselor atât din R. Moldova, cât și de peste hotare, cum ar fi: Dmytro Grinshpun, Growth Product Manager la Doodle (anterior Product Manager la OLX), Eugeny Plokhoj, Head of Product și General Manager la Readdle, Alex Yemelianov, CPO la Kama, Ivan Kavalerov, CTO la Pathway etc.
  • Aceștia vor prezenta cele mai bune practici și istorii de succes în dezvoltarea produselor la nivel internațional, cât și provocările cu care se confruntă companiile în procesul de dezvoltare a produselor locale. 
  • Conferința „Product Management Moldova” este una importantă pentru industria TIC din Moldova, așa încât în țara noastră există mai mult de 2 mii de companii de profil. 24 de mii de oameni sunt angajați în acest domeniu, aceasta constituind circa 2% din forța activă de muncă a țării. Pentru a menține competitivitatea sectorului IT și pentru a trece la următoarea etapă în transformarea sa digitală, Moldova trebuie să pună accentul pe dezvoltarea capitalului uman, și anume pe formarea profesioniștilor în sfere mai puțin cunoscute în țară,  așa precum este managementul de produs.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina web a evenimentului: conference.productmanagement.md.

Despre Technovator

Conferința „Moldova Product Management” este organizată de către comunitatea Product Management Moldova, dezvoltată în cadrul Technovator, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului (FTA), finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suedia. Conferința este, de asemenea, susținută de PNUD Moldova, Tekwill, Daac Digital, Steelbox și Newton House.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Târg de oportunități la America House Chișinău
Next Usturoiul și beneficiile lui uimitoare
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − four =