Ești realizator de film? Nu rata „InterAction Workshop-2019”

moldox, interaction workshop 2019, oportunitate, film documentar

„MOLDOX”, unicul festival de film documentar din Republica Moldova cu o componentă complexă – „MOLDOX LAB” – axată pe instruirea filmmakerilor în devenire, revine în forță! Organizatorii dau startul recrutării de participanți la laboratoarele de film care se vor desfășura între 9 și 15 septembrie, la Cahul.

Ești realizator de film și crezi că documentaristica poate fi un instrument de influențare a lumii din jurul nostru? Sau poate ești activist civic și vrei să sensibilizezi opinia publică în privința unei probleme sociale? Atunci nu rata „InterAction Workshop-2019” – un atelier intensiv unde vei învăța de la experții internaționali, absolut GRATUIT, cum să vorbești lumii prin imagini în mișcare și cum să faci producții documentare cu impact.

Realizatori de film documentar, membri ai organizațiilor societății civile din Moldova cu sau fără experiență în realizarea de filme documentare.

Dacă ești activist social, la atelier vei afla că filmul documentar este un instrument eficient de a promova conștientizarea cauzei pentru care militezi. Învățând cum să planifici, să filmezi și să finalizezi un film, vei înțelege cum să valorifici la maxim acest instrument.

Dacă ești realizator de film și vezi filmul ca pe o unealtă de influențare a lumii din jurul nostru, ești invitat să aplici la workshop. Aici vei avea posibilitatea să asculți și să te inspiri din poveștile activiștilor civici. Mai mult, dacă conceptul tău este convingător, ai toate șansele să finalizezi filmul chiar pe durata workshopului. Îl vei prezenta la ceremonia de închidere a celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială „MOLDOX”!

Tutore în explorarea filmului documentar ca instrument de lucru îți va fi Denis Pavlovic, un realizator de film și regizor din Germania. La ai săi 32 de ani Pavlovic are în palmares 15 filme documentare și de ficțiune și o experiență de 11 ani în spatele camerei de filmat. A studiat video și filmul la Academia Merz din Stuttgart, iar în 2015 a absolvit Facultatea de Regie a Academiei de Film Baden-Wuerttemberg din Germania. Temele care îl inspiră: revoluțiile globale, schimbările sociale și cele personale, lupta individului pentru o viață mai bună. Printre ultimele sale lucrări se numără: filmul documentar „Traffic” (2019, scenarist și regizor), filmul documentar „City gaps” (2018, scenarist și regizor), filmul documentar „Barriers” (2017, scenarist și regizor).

Accesează  http://moldoxfestival.com/2018/06/21/inspiration-workshop-2018-2/ și completează formularul.

Grăbește-te! Numărul participanților la „InterAction Workshop-2019” este limitat!

Termenul-limită de înscriere – 1 august 2019.

Mai multe detalii despre atelierele „MOLDOX LAB” găsești aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești reprezentant al unui ONG? Înscrie-te și participă în programul de mentorat „de la egal la egal”
Next Contribuie activ la prosperarea localității tale, devenind membru al Consiliului Local de Tineret Țipala
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 9 =