Cursul de Lungă Durată în Formare de Formatori


În perioada 27 iulie – 2 august 2020 s-a desfăşurat prima săptămână de instruire în cadrul Cursului de lungă durată în Formare de Formatori. Beneficiarii proiectului “Promovarea educației non-formale de calitate în domeniul tineret” au făcut cunoştinţă cu domeniul educaţiei non-formale explorând Setul European de Competenţe a Formatorului în domeniul Tineret.

Proiectul „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret” este implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” (www.millenium.md), cu suportul financiar oferit de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în cadrul Programului anual de granturi pentru tineri 2020.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ambasada SUA caută partener pentru implementarea programului America House la Bălți
Next Conferință non-formală pentru tineri despre posibilitățile de dezvoltare și învățare
Institutul de Instruire in Dezvoltare MilleniuM
About the author

Institutul de Instruire in Dezvoltare MilleniuM

Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” reprezintă o asociaţie obştească de cercetare, instruire şi dezvoltare, care activează pe o serie de domenii legate de dezvoltare personală, dezvoltare organizaţională, dezvoltare comunitară şi dezvoltare parteneriate. În ultimii ani ne axăm pe promovarea calităţii educaţiei non-formale şi lucrului de tineret în Republica Moldova.

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 8 =