Eşti pasionat de curse automibilistice? Participă la cea de-a 2 etapă a Campionatului Naţional de Autoslatom


Duminică, 24 iunie, va avea loc a doua etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom.  Spectatorii, amatorii şi profesioniştii sunt aşteptaţi, începând cu ora 11.00, Chişinău, Telecentru.

Regulamentul Campionatului Național nu este unul foarte exigent, la cursă pot participa toți doritorii dacă dispun de o mașină care să corespundă cerințelor tehnice.

Pe lângă automobil, cei care vor să-şi testeze calităţile de pilot, dar şi să experimenteze ce înseamnă Slalomul Auto, trebuie să întrunească mai multe condiţii, pentru a fi admişi de către Comisia Tehnică. Şi anume, se cere: licență FARM (Federaţia de Automobilism din Republica Moldova), certificare medicală, cască omologată, costum de protecţie anti-incendiu omologat şi extinctor.

Piloţii profesionişti vor face demonstraţii de drift pentru spectatori. Partenerii proiectului au pregătit o serie de surprize, cum ar fi concursurile cu premii, la care vor putea participa toţi doritorii. Intrarea la Campionatul Naţional de Autoslalom este liberă.

Organizatorii vă garantează dispoziţie bună cât şi emoţii pozitive cu o aromă de combustibil sportiv împreună cu cauciucuri încinse.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ”În ochii lor, ai medicilor", expoziție foto semnată de Alex Iordache
Next Vrei să trăieşti o experienţă inedită? Participă la Conferinţa EES din Grecia
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =