BEST Hackathon așteaptă studenții ingenioși!


Pe 15-17 octombrie, BEST Chișinău, în colaborare cu Riift Studio, organizează cel mai fierbinte eveniment pentru studenți – ReConnect Hackathon! Competiția adună studenții pasionați de programare și/sau design în echipe, pe o perioadă de 48 de ore, pentru a realiza cel mai creativ proiect cu tematica Realitate Augmentată.

Stai pe gânduri ce se subînțelege prin această noțiune? Realitatea Augmentată este o tehnologie relativ nouă, folosită în domeniul IT, bazată pe combinarea lumii virtuale cu a realității, interacțiuni în timpul real și lucrul cu grafica 3D. Cu toate că e o definiție destul de complexă, nu ești lăsat unu la unu cu ea, ci ai o echipă de 4 persoane și mentori specialiști. Acest fapt înseamnă că, pe lângă abilitățile practice în domeniu, dezvolți și cele de lucru în echipă. La finalul evenimentului, fiecare echipă își va expune proiectul, dezvăluind conceptul într-o scurtă prezentare. De asemenea, cele mai impresionante lucrări vor fi premiate de către organizatorii și partenerii evenimentului. 

Dacă ești un tânăr entuziasmat, cu idei creative, tot ce rămâne să faci e să-ți aduni prietenii pentru a forma o echipă la fel de inspirată și să aplici pe acest link până la data de 12 octombrie.  Nu este o problemă dacă nu ai o echipă. Completează formularul ca participant individual, iar, la începutul evenimentului, vei avea posibilitatea să îți prezinți ideea și să strângi echipa pe loc.

Acest eveniment este susținut de Crunchyroll, Allied Testing, Pentalog, ISD, Best4you, Universitatea Tehnică a Moldovei, ArtCor, Cor, MEC.

BEST Chișinău este o organizație studențească de nivel european, formată  în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Începând din 2007, grupul local BEST  continuă să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Pentru a afla mai multe detalii despre BEST Chișinău, accesează pagina web best.utm.mdFacebook,  Instagram.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Alătură-te rețelei EY4Youth Alumni împreună cu tineri din 7 țări
Next Câștigă o bursă de studiu internațională pentru elevi HMC și ASSIST
BEST Chisinau
About the author

BEST Chisinau

Grupul Local BEST Chișinău este o organizație membră a rețelei europene BEST - Board of European Students of Technology, actual prezentă în 93 de universități din 34 de țări europene. Fondat în anul 2007 și fiind format de studenți voluntari, BEST Chișinău desfășoară diverse evenimente pentru tinerii din domeniul tehnologic. Astfel se creează oportunități pentru studenți să se întâlnească și să învețe unii de la alții prin activități academice și non-academice.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 5 =