Cauți sau oferi un loc de muncă? Vino la Tîrgul on-line al locurilor de muncă, 15-25 iunie


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), invită agenții economici și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă la Tîrgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XX-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, disponibil pe platforma www.e-angajare.md, care se va desfășura în perioada 15-25 iunie 2022.

Informație pentru angajatori

Angajatorii sunt invitați să participe la acest tîrg, unde vor avea posibilitatea să selecteze persoane potrivite pentru activitatea desfășurată. Data limită de înaintare a solicitărilor este 03 iunie 2022.
Criterii de selectare a angajatorilor pentru participare la eveniment: Angajatori care oferă locuri de muncă calificate cu salarii minime de 5000 lei/lunar.

Modul de înregistrare a angajatorilor pentru participare la eveniment: Angajatorii vor completa formularele „Informația despre companie” DOCX și „Formularul locului de muncă”DOCX, care vor fi expediate către subdiviziunile pentru ocuparea forței de muncă, pentru verificare și înregistrare, datele de contact le găsiți aici

Informație pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă

Dacă sunteți persoană aflată în căutarea unui loc de muncă veți avea posibilitatea de a aplica direct pentru ofertele vacante propuse de angajatorii care solicită forță de muncă.

La această ediție a târgului on-line sunt invitați să participe cetățeni ucraineni care sunt în căutarea unui loc de muncă, inclusiv angajatorii disponibili să angajeze cetățeni din Ucraina.

Tîrgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui tîrg de locuri de muncă tradițional, care va putea fi accesat la adresa web: www.e-angajare.md.

Pentru mai multă informație, contactați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM) sau Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000 (luni-vineri, orele 08:00-16:00).

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Proiectul „Women’s Digital Center”// Vino la cursul gratuit „Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online”
Next WOW: Career Orientation - How to Prepare a CV
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =