Ești antreprenor? Atunci aceste documentare vor fi perfecte pentru tine!


Indiferent dacă sunteți oficial în carantină sau pur și simplu autoizolat, aveți parte de mult timp liber care ar putea fi folosit productiv. Din fericire, există numeroase documentare faorte interesante și educative care pot fi vizionate pe Netflix, Youtube sau alte platforme.

Dacă nu îți convine Netflix, sau Youtube, iată câteva sugestii de platforme de vizionare a filmelor alternative! Accesează aici sau aici.

Ca antreprenor, oricât de mult ai crește și ți-ai dezvolta compania, mereu există loc de mai bine sau mai mult. Așadar, dacă doriți să rămâneți motivați și să vă îmbogățiți cunoștințele despre afaceri, iată 5 documentare pe care vă recomandăm să le vedeți.

Something Ventured 

Acest documentar de afaceri și marketing prezintă unii dintre cei mai de succes și prolifici capitaliști de risc din anii ‘60, ‘70 și ‘80, care au riscat bani și statutul pentru a investi în companii, pe care nimeni altcineva nu le-a văzut ca potențial. Something Ventured a pus bazele economiei de pornire din America.

Print the legend

Acest documentar Netflix Original premiat în 90 de minute explorează gândirea inovatoare din spatele imprimării 3D. Urmează companii tinere precum MakerBot și Formlabs și spune povestea modului în care se întrec pentru a aduce imprimarea 3D pe desktop și în viața ta. Mai mult decât atât, se concentrează pe idealul american de a construi un vis de la zero. Dar și de a conduce noi moduri de a face lucrurile în lume. Dacă sunteți în industria tipografică, acest film merită neapărat de a fi văzut.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

Unul dintre cele mai discutate documentare ale anului. David Guggenheim, regizorul câștigător al Oscarului, își propune să afle ce se întâmplă în mintea fondatorului Microsoft. Pe parcursul a trei episoade de o oră, vom face o mică privire asupra copilăriei, educației, dezvoltării Microsoft și a vieții sale de familie a lui Gate. În timp ce urmărește soluții unice pentru unele dintre cele mai complexe probleme ale lumii. De la apa potabilă curată la centralele nucleare, Bill Gates schimbă cu siguranță lumea.

I am Bolt

I Am Bolt (2016) - IMDb

Considerat ca unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, Usain Bolt este un erou al milioanelor și admirat la un nivel comparabil cu legendele sportului mondial precum Muhammad Ali și Pele. Cel mai rapid alergător din istorie este văzut prin filmări din tinerețe. Dar și prin interviuri cu membrii familiei, prieteni și antrenor. Filmul în final, oferă o portretizare intimă a unei celebrități adorate la nivel global, luptele, relațiile și aspirațiile sale.

American Factory

American Factory (2019) - IMDb

Câștigătorul din acest an al premiului Oscar pentru cel mai bun film documentar a fost „Fabrica americană”. Un documentar despre noile forme de capitalism global, cărora americanii din clasa muncitoare trebuie să le facă față. Povestea pe scurt: un miliardar chinez în încercarea de a salva victimele declinului producției americane. Deși spectatorii pot vedea în această istorie, o poveste tragicomică a unei ciocniri dintre culturi, așa arată de fapt, noua realitate.

Reporter Youth.md: Evelina Ciutac

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Discuție online cu Secretarul de Stat în educație, eveniment marca America House
Next Job // Asociația Promo-LEX angajează Comunicator / Comunicatoare
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *