Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Mancare pentru monștri”, eveniment pentru tineri


eveniment pentru tineri geneza art

Eveniment pntru tineri: Inspirat din Paolo Genovese după regia Danielei Burlaca, spectacolul „Mâncare pentru monștri va avea loc miercuri, 20 noiembrie, începând cu orele 19:00 la teatrul național ,,Geneza Art”.

Teatrul e și el un tip de barometru cultural al societății. În Chișinău nu există vreo problemă cu teatrele, mai mult însă cu vizitarea acestora. Noi îndemnăm pe toți, dar în special tinerii să-și facă timp și să viziteze în acest sfârșit de toamnă un spectacol inedit jucat pe scenele Teatrului Geneza Art.

„Mâncare pentru monștri” este un spectacol despre fiecare, despre puterea, voința și slăbiciunea din noi. Tu stabilești limitele.

Un necunoscut misterios stă în fiecare zi la aceeași masă a aceluiași restaurant, angajându-se să îndeplinească cele mai mari și aproape imposibile dorințe ale celor care se așează la masa lui, cerându-le, în schimb, să îndeplinească sarcini ciudate. Până unde vor merge aceștia pentru a obține ce-și doresc?

Biletele pot fi comandate de pe iticket.md sau pot fi rezervate la numărul: 0691 32 746.

Mai multe detalii despre acest eveniment pentru tineri, afli pe pagina oficială a evenimentului.

Alte evenimente culturale pentru tineri, afli pe pagina noastră, în categoria Divertisment.

Teatrul Geneza Art (TGA) este unul din teatrele independente din Republica Moldova. “Debutul” TGA a avut loc în ianuarie 2010 cu spectacolul “Floare albastră”, un omagiu adus marelui poet Mihai Eminescu “îngerului său blond” poeta Veronica Micle.

Fondatorii TGA sunt familia Burlaca-Gologan, director Alexandru Burlaca, director artistic Daniela Burlaca (actriţă şi regizor).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous De Ziua Națională a Tineretului, ministra Educației, Culturii și Cercetării vine cu un mesaj de felicitare pentru tineri
Next Participă la un nou curs dedicat dicției și discursului în public
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *