POT MUSIC// Vezi cum a fost cea de-a doua semifinală din acest an


Duminica trecută a fost senzațională, pentru că la Club Seven a avut loc cea de-a doua semifinală a Concursului POT Music din acest an.

POT Music este o competiție aflată deja la cea de-a IV-a ediție, care promovează și susține tinerele talente, oferindu-le posibilitatea de a arăta publicului tot ce POT în cadrul concertelor de muzică alternativă organizate la Chișinău.

În această duminică trupele care ne-au umplut de energie au fost:

HI MUM!, originară din Comrat, una dintre cele mai tinere formații compusă din 5 tineri cu vârsta cuprinsă între 12-15 ani, ce au dat un tonul semifinalei și și-au făcut câțiva noi fani, pe lângă zecile de tineri pe care i-au surprins încă din ediția trecută;

Прогноз на Завтра, care îmbină ritmurile rockului clasic rus cu elemente de muzică alternativă, underground;

SANG REAL, enigma denumirii căreia o găsiți în romanul Codul lui Da Vinci, iar semnificației muzicii pe care o fac, o puteți descoperi doar dacă îi ascultați cu atenție. Cântă despre lucrurile simple, dar atât de importante, pe care de cele mai multe ori le neglijăm;

121, ultima trupă participantă, dar nu cea din urmă, lucru confirmat prin melodiile lor de calitate.

 

Momentul culminant a fost oferit de către trupa Jurjak, venită tocmai din România. Împletind nuanțe electronice și blues, aceasta a cucerit publicul, iar piesa București a fost cântată la bis, grație mulțimii care i-a aclamat câteva minute la rând!

Ca să te convingem că a fost o seară superbă, iată ce afirmă Maria-Regina, una din tinerele participante la concert:

Sunt amatoare de pop, rapp, dar niciodată de rock. Însă ceea ce se întâmplă la POT mă îmbată. Este un fel de renaștere, se ascut simțurile și toate probleme se șterg atunci când țip din toți rărunchii.  Acordurile chitarei în unison cu bătaia tobei îmi dau aripi, de aceea am țopăit mai tot concertul. Acolo ne-am contopit sufletele și am devenit un tot întreg cu mulțimea.

Și de această dată publicul, împreună cu un juriu specializat, au fost cei care au decis soarta trupelor semifinaliste. Așadar, alături de SMJMJ, trupa câștigătoare de duminica trecută, în finală și-au meritat locul cei de la HI MUM.

Reporter: Alexandrina Garuţa

Previous Îți dorești să devii parte a unei comunităţi de start-uperi, dar nu știi cum și cu ce să începi? Acest eveniment este pentru tine
Next Fotbalul, practicat la nivel profesional în Sărata Galbenă! În localitate sunt 10 echipe de fotbal
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *