Banca Națională a Moldovei (BNM) își deschide ușile pentru viitorii specialiști ai țării!


Ești un student în căutare de noi oportunități și șanse de dezvoltare personală? Începi să-ți faci planuri pentru cariera profesională și simți că trebuie să explorezi toate posibilitățile? Atunci nu ezita și vino la Ziua Carierei la BNM, eveniment organizat în premieră de Banca Națională a Moldovei .

Peste 100 de studenți și masteranzi ai instituțiilor de învățământ superior din țară sunt așteptați la Banca Națională, unde vor avea ocazia de a cunoaște și înțelege cum funcționează și activează banca. Evenimentul face parte dintr-un șir de măsuri pe care BNM și le propune pentru a comunica mai intens într-un mod constructiv și interactiv cu tineretul studios și pentru a oferi un început de carieră pentru cei mai temerari

Astfel, în decursul mai multor ore, invitații vor avea ocazia să participe la ateliere de lucru cu profil de specialitate și să afle informații interesante și folositoare chiar din prima sursă, de la cei mai buni specialiști în domeniile de activitate ale BNM, scopul fiind dezvoltarea unui dialog constructiv față în față între studenți și angajator. 

Totodată, participanții vor:
  • afla despre ofertele de posturi vacante ale băncii
  • ce trebuie să cunoască pentru a putea candida în concursurile de angajare organizate de către BNM.
În același timp, studenții vor fi invitați:
  • să pună întrebări,
  • să-și expună opiniile,
  • să-şi expună așteptările față de BNM ca potențial angajator.

Inițiativa vine să promoveze interesul pentru dezvoltarea profesională a viitorilor specialiști în contextul angajamentului de colaborare cu instituțiile de învățământ superior din țară. BNM are acorduri de cooperare cu Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) și cu Universitatea de Stat din Moldova (USM).

Evenimentul va avea loc pe 18 februarie la 13:00 în incinta Băncii Naționale a Moldovei. Adresa este bulevardul Grigore Vieru 1.

Doritorii se pot înregistra adresând o solicitare la email-ul: resurse.umane@bnm.md sau la numărul de telefon 0 22 822 344.

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/1033066680382286/

Pentru alte oportunităţi, nu ezitaţi să accesaţi youth.md.

Previous Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional anunță Programul de Stagiu Profesional în SUA
Next Descoperă lumea filmelor animate cu Youth.md!
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *