Discuție: locul bicicletei în spațiul urban


Alianța Biciclete Chișinău vă invită la primul eveniment din cadrul campaniei #PostersOnTheMove! Vino să discuți despre locul bicicletei în spațiul urban!

Cum transportul pe care îl folosim în oraș ne influențează viața?
Ce este mobilitatea urbană și care poate fi rolul transportului alternativ?
Dacă ți-e curios să afli mai mult despre comunitatea bicicliștilor din Chișinău și cum se pot contura problemele și beneficiile acesteia într-o campanie vizuală de afișe, ești binevenit/ă la acest eveniment.

Vei avea ocazia să cunoști o parte din comunitatea de bicicliști ABC și scopurile acesteia, se va vorbi despre provocările mobilității alternative în Chișinău, de ce mașinile sunt în centrul discursului urban și cum asta ne îndepărtează de un oraș funcțional și ecologic.

În a doua parte a întâlnirii vei afla în termeni generali ce înseamnă un afiș social, prin ce este important și cum designul poate fi o parte din soluție. Discuția despre contextul local va fi moderată de activista Ana Popa și de designera grafică Anna Vasina.

Înregistrare prealabilă: aici.

* * *
Discuția publică servește drept eveniment de lansare a campaniei Posters on the Move și este destinată curioșilor și creativilor locali care vor să se informeze la tema mobilității alternative.

Mai multe detalii despre campania de afișe, regulament, juriu, termeni și scopuri puteți găsi aici

* * *
Campania „Posters on the Move” face parte din proiectul „Moldova on Bikes” care este implementat în cadrul proiectului „Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Agendei 2030”, finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Vezi mai multe detalii.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Terre des Hommes Moldova angajează ofițer financiar
Next Participă la un sondaj despre educația de mediu și ia parte la o tombolă cu produse eco!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =