Dezvoltă-ți ideile cu suportul bursei pe care o poți obține de la RISE


American Councils Moldova a făcut un parteneriat cu programul internațional Rise și acum este în căutarea tinerilor și tinerelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani pentru ai/ale încuraja spre o viață dedicată serviciului și învățării. Persoanele care vor să se implice în program vor avea parte de o bursă pentru mentorat sau networking, precum și acces la oportunități de dezvoltare a carierei și de finanțare suplimentară a ideilor.

Indiferent de locație, istoric personal, cultural sau studii, programul Rise este deschis tuturor! Fie că pasiunea ta este știința, inovația, tehnologia, artele, politica, dezvoltarea comunității sau oricare alt domeniu, programul Rise te îndeamnă să fii activ.

Înregistrarea este valabilă până în data de 17 ianuarie 2024.

Mai multe informații și indicații referitor la această oportunitate o să primești dacă o să lași un mesaj celor de la American Councils Moldova pe pagina lor de Instagram.

Abordarea inclusivă pe care o promovează programul Rise a adunat tineri și tinere talentați/talentate din peste 170 de țări ale lumii, formând astfel o comunitate globală. Printre ei, au ieșit în evidență 200 de câștigători la nivel global, care au reprezentat 63 de țări diferite. Puteți faceți cunoștință cu acești câștigători, accesând acest link.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Girls for Peace and Leadership program
Next Instrumente digitale de care să țină cont orice elev
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + four =