Cunoaște mai multe despre relații personale la acest eveniment: Minciuna și infidelitatea în cuplu


infidelitatea în cuplu eveniment online

Gazda emisiunii Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut, va fi alături de Cristian Dumitrache și Irina Tudorașcu. Tema emisiunii: Minciuna și infidelitatea în cuplu.

Chiar și atunci când relația funcționează bine, pot apărea minciuna, infidelitatea. Care sunt motivele principalele pentru care se întâmplă asta? Ce tip de minciuni sunt permise în cuplu? Cum recunoaștem când partenerul ne minte? Filmarea s-a realizat in studioul OneShot.

Despre toate acestea vor vorbi doi experți:

  • Irina Catalina Tudorascu, psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din 2010, specializat în Analiză Tranzacțională, Psihodramă și Psihologie clinică, în formare în cadrul școlii pentru Cuplu si Sandplay. În practica privată lucrează alături de cupluri, familii si copiii lor, precum și individual pentru o viață mai împlinită și pentru a crește sănătatea emoționalăn si calitatea relatiilor.
  • Cristian Dumitrache este trainer expert in fizionomie și consilier în dezvoltare personală. Cristian îmbogățește sala de curs cu experiența sa de peste 16 ani în training și educație alternativă pentru adulți, din industrii foarte diverse, dar și prin tehnicile testate de mai bine de 6 ani ca trainer Al Ferasa. Predă cursurile în română, engleză sau spaniolă în America de Sud, America de Nord, Asia și Europa. Misiunea sa este să îi ghideze pe cursanți către echilibru, astfel încât aceștia să poată identifica corect calea către atingerea propriilor obiective personale sau profesionale și să își atingă potențialul individual maxim, generând valoare atât cn mediul de lucru cât și în societate.

În fiecare zi de Marți, ne vedem la ora 16.00. Live pe pagina de facebook  Revista PSYCHOLOGIES.

Emisiunea inspiră oamenii sa trăiască o viață cu sens, împlinită, să fie în contact cu sinele profund și cele mai intense emoții. Invitații emisiunii sunt oameni care au inspirat românii de-a lungul anilor prin stilul lor de viață și specialiști în starea de bine (psihoterapeuți, sociologi, coachi etc).

În cadrul emisiunii, invitatul va povesti o lecție de viață puternică care l-a ajutat sa fie mai echilibrat.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dezvoltare personală: Artistic sau analitic? Teoria emisferelor cerebrale!
Next Dezbatere internațională: „Pandemia și media” pentru jurnaliști din șase țări
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 7 =