Ești antreprenor din regiune Nord? Participă la cursul „Oportunități de finanțare a IMM”

smart hub, imm, curs de instruire

Centrul de suport în afaceri SMART HUB, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie, Filiala Bălți și A.O. „Centrul Inițiativelor Private”, organizează activități de informare pentru antreprenorii din Regiunea de Nord, cu privire la ”Oportunități de finanțare a IMM”.

Evenimentul va avea loc pe 11 decembrie, or 10.30, la SmartHub.

Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului: „Facilitarea accesului la piață pentru fermierii mici și mijlocii din Regiunea de Nord”, implementat de A. O.”Pro Cooperare Regională”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est-Europene, în cadrul Proiectului: “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”. Activitățile sunt destinate IMM din Regiunea de Nord a R.M.

Obiectivul proiectului este: Creșterea competitivității ÎMM-urilor și a ocupării forței de muncă în zonele rurale din Regiunea de Nord a Moldovei, fapt care va servi la dezvoltarea spiritului antreprenorial prin implicarea tinerilor în activitați de business în mediul rural.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un cerc de lectură și discută despre „Sacru și profan”, Mircea Eliade
Next JOB//Manager de resurse umane la Fusionworks
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 7 =