Descoperă lumea fotografiei și 3D printing-ului! Participă la un curs gratuit, organizat de American Resource Center

ARC, American Resource Center, digital storytellinf, fotografie, 3D printer

Dorești să descoperi lumea fotografiei și 3D printing-ului? Vara aceasta, în perioada 6-17 august ai șansa de a prinde doi iepuri deodată. Centrul American de Resurse îți propune un curs nou – “Digital Story Telling Meets 3D Printing.”

Prima parte a programului reprezintă un curs introductiv în fotografie. Participanții vor învăța caracteristicile de baza la cum sa facă poze și să le editeze. Apoi tineri vor merge într-un tur la unele din cele reprezentative clădiri, din centrul Chișinăului, unde vor putea folosi abilitățile obținute în prima parte a cursului. Tot aici îi așteaptă o surpriză: în cadrul turului vor avea ocazia să preia din experiența unui tânăr fotograf din Moldova și stabilit în Danemarca – Alex Beneș.

În ultima etapă participanții vor studia tehnici de proiectare și modelare în 3D. Aceștia vor putea folosi 3D printerul Centrului pentru a da volum pozelor făcute de ei.

Dacă ești deja curios/ă să te alături echipei, și ai vârsta între 14 și 20 de ani, atunci aplică chiar azi pentru primul program de Digital Storytelling meets 3D Printer.

Centrul American de Resurse face parte din Secția Cultură și Presă a Ambasadei S.U.A.. Misiunea organizației este de a forma o conexiune între cetățenii Moldovei și America prin experiențe memorabile. ARC de asemenea găzduiește programe inovative pentru a evidenția diferite aspecte ale culturii americane, despre care puteți afla de pe pagina lor de Facebook. Toate serviciile și evenimentele organizate de ARC sunt gratuite.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dezbatere publică// Acest Parlament crede că rezoluția de la Strasbourg a adus mai mult rău decât bine! Vino să-ți spui opinia
Next JOB// Ai studii în drept și vrei să activezi în domeniul combaterii discriminării? Acest job este pentru tine
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *