Muzeul de Științe Naturale USM te așteaptă într-o vizită virtuală


muzeul usm calatorie virtuala

Cel mai frumos și mai bun lucru pe care-l putem face în circumstanțele create e să stăm acasă! USM s-a alăturat campaniei Stăm acasă că ne pasă! Și îți propune o excursie virtuală prin Muzeul de Științe Naturale a USM!

Acum, avem suficient timp pentru a ne opri din goana noastră zilnică, pentru a ne cunoaște pe noi înșine, pe cei dragi nouă, dar și pentru a gusta din farmecul navigării culturale pe Internet. Avem ocazia să descoperim și să călătorim pe îndelete, chiar dacă doar virtual prin multe muzee ale lumii, dar și prin cele din țară.

USM vă invită să faceți turul virtual al unui adevărat sanctuar al naturii, care numără circa 100.000 de exponate. Puteți admira colecţii unice de peşti, păsări, animale şi insecte împăiate, de pe diferite continente. Toate au propria lor istorie, căci au fost adunate de studenții și profesorii Facultăţii de Biologie și Pedologie, secţia Zoologie, în frunte cu marele entuziast, întemeietor și conducător al acestuia dl Stanislav Poznacomchin.

Multe dintre exponatele muzeului provin din donaţii. Cea mai mare colecţie a fost oferită de UNESCO şi reprezintă peste 100 de păsări din Antarctida.

Impresionanta colecție e la Chișinău! la Muzeul USM: peşti piranha, scheletul unei balene albastre, lung de 28 metri, maxilarul unui caşalot, o scoică-gigant, calmari, sepia, caracatiţe, pinguini, broaşte ţestoase, rechini, animale de stepă, şerpi şi o mulţime de specii de păsări.

 V-am convins să explorați Muzeul USM, acum virtual?! Tastați aici și călătorie plăcută!

Descoperă mai multe oportunități online, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Transformă-ți procesul de învățare într-unul mai creativ cu ajutorul acestor trei programe
Next Sfaturi în carantină pentru tine. Fericirea între patru pereţi!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + twenty =