Delectează-te participând la expoziția de artă, marca Andrei Mudrea


Vino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar. La Andrei Mudrea Gallery ai ocazia să te delectezi cu o expoziție excepțională și plină de inspirație și culori!

Descoperă enigma din spatele fiecarui tablou. Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului Mudrea Andrei. Vino cu prietenii, familia, rudele și mai ales însoțit de copii, căci ei rămân cei mai impresionați de vizita la galerie.

Artistul Andrei Mudrea este Maestru Emerit în Arte Plastice și unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova. Lucrările sale au ajuns peste tot, în lume și fac parte atât din colecții publice cât și private. Expoziția se desfășoară în incinta Atelierului de Creație a artistului și se află în curtea interioară din strada Columna 106 (poartă galbenă).

La intersecția străzii Columna cu Zona Pietonală, dacă privești spre Parc, mergi 10 m spre dreapta. Dacă privești din Parc spre Pietonală, mergi 10 m spre stânga, iar acolo vei ajunge la o portiță galbenă. Intră în curte și mergi spre următoarea poartă galbenă (pe diagonală, ușor spre stânga).

Expoziția începe chiar din curtea galeriei și continuă în interior. Poți face poze, selfie, check-in și lăsa review-uri pe TripAdvisor dacă dorești, doar nu ai voie să atingi lucrările. Accesul este liber.

Galeria primește vizitatori doar sâmbătă și duminică, între 11:00 și 17:00.

Dacă ești un cumpărător nerăbdător, sau ai un grup de turiști care nu prind weekendul, poți aranja o vizită programată la numărul de telefon: 079 655 243.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Candidează pentru una dintre funcțiile vacante în cadrul Consiliului Național al Audiovizualului
Next JOB// Specialist în monitorizare și evaluare în cadrul USAID Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 17 =