Vezi care este programul pentru a doua săptămână din cadrul festivalului ”Noaptea Filmelor sub Stele”


noaptea filmelor sub stele

Noaptea Filmelor sub Stele revine cu de-a IV-a ediție! Intrarea pe teritoriul muzeului va fi permisă de la orele 20:15, iar rularea filmului se va începe la 20:40. Deci sunteți invitați să veniți în intervalul acestor ore pentru a ocupa un loc comod și un beanbag.

În programul pentru a doua săptămână puteți viziona:

31.08 | Alo? Ați Greșit Numărul (1958) | 1h 22min

Experiența spune că cei mai buni prieteni și mai ales cele mai aprige iubiri le întâlnești atunci când te aștepți mai puțin și acolo unde te aștepți mai puțin. Alo? ați greșit numărul este o comedie alb-negru în care o greșeală de număr se transformă într-o frumoasă poveste de dragoste.

<style=”font-weight: 400;”>01.09 | The Kid (1921) + The Bee’s Buzz (1929) | 1h 8min + 21min

Piciul este o comedie dramatică de mare impact emoțional, un film de mare succes in 1921, alături de ”Cei patru călăreți ai Apocalipsei”. Chaplin a reușit să creeze un tablou al societății și al comportamentului uman, ilustrând foarte expresiv caracteristicile cele mai variate ale omului, de la bruta lipsita de minte, la mama deznădăjduită care este obligată de situație să-și abandoneze copilul, în speranța că îi va oferi oportunitatea unei vieți mai bune.

The Bee’s Buzz este un film american regizat de Mack Sennett despre cum Andy și Harry nimeresc în bucluc pe când încearcă să puie capăt căsătoriei fiicei.

02.09 | Charade (1963) | 1h 53min

Șarada este un film regizat de Stanley Donen și este notabil pentru scenariu, în special replicile între Grant și Hepburn, pentru că a fost filmat la Paris. La fel, este considerat “cel mai bun film în stilul lui Hitchcock pe care Hitchcock nu l-a făcut niciodată.

 

Anul acesta vor fi 140 de beanbag-uri, dar se va proceda după regula: primul venit, primul servit. Sunteți rugați să vă asigurați cu o păturică și o dispoziție bună!

Biletul de intrare: 20 lei (Biletul îl veți putea procura în ziua evenimentului la intrarea în Muzeul Național de Istorie)

Contacte:

hello.finb@gmail.com

068893503 – Nika,

060157747 – Iulia.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Приходи на первый практический семинар по Blockchain в Молдове !
Next Alătură-te unei noi întâlniri a clubului de lectură PAS Youth !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + two =