Școală de instruire cu privire la antreprenoriatul social pentru Tinerii NEET din r. Dubăsari


Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică din Moldova (AHCCJ) dă start înscrierilor la Școala de instruire cu privire la antreprenoriatul social pentru Tinerii NEET din r. Dubăsari în cadrul Proiectului „Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene și implementat cu sprijinul partenerilor externi: Fundația Moldcell, Asociatia Obsteasca “Indigo”, Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d’Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, SRL „NETSISTEM ”.

Instruirile se vor desfășura în perioada 01 mai 2022 – 30 iunie 2022, în s. Coșnița, r. Dubăsari pe parcursul a 12 zile.

La finalul perioadei de instruire, participanții/tele vor primi certificate de participare și vor avea posibilitatea de a participa la un concurs de 2 granturi în valoare de 2000 de euro în scopul deschiderii/dezvoltării unei afaceri sociale în raionul Dubăsari.

Candidații/tele urmează să corespundă următoarelor cerințe:

  • să fie tânăr(ă) NEET din raionul Dubăsari cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani, care la momentul aplicării la instruire este neîncadrat profesional și nu urmează niciun program educațional;
  • să cunoască limba română;
  • să fie disponibil(ă) să participe pe întreaga durată a școlii de instruire.
  • să completeze formularul de participare:

Pentru a participa la Școala de instruire cu privire la antreprenoriatul social, completează formularul până la data de 30 aprilie 2022.

Scopul acestui proiect este de a valorifica tinerii NEET ca resurse capabile să schimbe viața comunitară și antreprenorială, implicându-se civic și dezvoltându-se profesional.

HAI, TINERE!

Aplică acum și fii gata de o experiență nouă pentru o integrare profesională reușită!

Pentru detalii, accesează www.henricapitant.md sau scrie la adresa de e-mail: goyouthplus@gmail.com

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Curs de instruire despre burnout pentru lucrătorii de tineret// 9-16 mai, Polonia
Next Cluburile de Interes de la Centrul Municipal de Tineret Chișinău te așteaptă
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 14 =