Curs de formare interuniversitară pentru cei interesați de politicile UE


Curs de formare interuniversitară pentru cei interesați de politicile UE

Curs de formare interuniversitară „Înțelegerea principalelor probleme ale politicilor UE legate de educație-cercetare-inovare” pentru studenți, tineri specialiști și întreaga comunitate academică.

Dacă sunteți interesat de politicile Uniunii Europene, de relația sa cu Republica Moldova și de proiectele comune, nu ratați șansa de a vă alătura acestui curs de formare cu discursuri interactive de invitați experimentați și cunoscuți, prezentări și studii de caz.

Scopul programului:

Sensibilizarea, informarea și formarea grupurilor țintă cu privire la procesele de integrare europeană a Moldovei în cadrul politicii europene de vecinătate (PEV), Parteneriatul estic (EaP) și Acordul de asociere (AA), cu accent special pe politicile UE în domeniul educației-cercetării și inovării către Moldova și instrumentele financiare oferite de politica europeană de vecinătate, de parteneriatul estic și de Acordul de asociere prin diferite programe / strategii ale UE pentru susținerea proceselor de integrare europeană a Moldovei.

Cine poate participa?

  • Studenți universitari din studii de licență sau masterat;
  • Lectori universitari și cercetători, asociații de studenți, personal administrativ interesat;
  • Funcționarii publici din administrațiile locale și regionale care lucrează în principal cu legislația / politica UE și, prin urmare, necesită o pregătire teoretică și practică în problemele de integrare a UE;
  • Lideri ai ONG-urilor (avocați, economiști, oameni de știință socială și alții din organizații neguvernamentale) care doresc să îmbunătățească – abilități disciplinare în diferite aspecte ale integrării europene și ale unui public mai larg (mass-media locală).

Date programate:

  • 13 iulie – 17 iulie: Sala de conferințe nr.1, între 10 și 14:30 PM ora Moldovei;
  • 20 iulie – 24 iulie: Sala de conferințe nr.2, între 10 și 14:30 PM ora Moldovei;

Formatul: Online;

Termenul de depunere a cererilor: 12 iulie 2020. Înregistrați-vă accesând acest link. Pentru informații suplimentare, consultați agenda.

Pentru alte detalii și întrebări, vă rugăm să trimiteți un e-mail despre proiectul EASHARE nr.610666 la: nanuanastasia@gmail.com sau simciuc.elena@gmail.com.

Pentru mai multe detalii despre proiect vă rugăm să vizitați site-ul web: www.eushare-proiect.eu

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Job // Solidarity Fund PL în Moldova este în căutarea unui consultant tehnic
Next #PrinMoldovaFărăHartă Giurgiulești - poarta Europei, satul din sudul țării
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *