„Adaptarea învățământului la mediul digital” – training online


training online pentru profesori

Adaptarea învățământului la mediul digital – webinar cu Roman Gluck. Participă la acest training online pentru profesori și devino mai eficient în predarea la distanță!

Pandemia provocată de noul coronavirus, a schimbat vertiginos rutina noastră zilnică, afectând fiecare segment al societății. Astăzi, suntem puşi în fața situației în care trebuie să ne adaptăm la noile metode de a lucra, de a face cumpărături, de a învăța şi mai ales de a comunica.

Sistemul de învățământ a trecut la o abordare alternativă de învățare şi anume predarea de la distanță, iar din cauza lipsei de informare şi a competențelor digitale limitate de a utiliza aceste resurse, acest lucru a generat provocări mari pentru profesori.

Cei din Global Shapers vin în ajutor cadrelor didactice, care se confruntă cu dificultăți în a utiliza instrumentele şi platformele digitale. Alătură-te unui training online, unde vei fi ghidat cum să utilizezi tehnologiile informaționale pentru a realiza ore productive împreună cu discipolii tăi.

Din cauza situației actuale, organizatorii și-au propus să vină cu cele mai bune soluții şi sugestii inovative pentru a putea adapta sistemul educațional în spațiul virtual.

Despre speaker:

Roman Gluck este mentor activ în cadrul proiectului CoderDojo Chișinău, misiunea căruia este promovarea domeniului tehnologiilor informaționale în cadrul Republicii Moldova. 

Roman organizează seminare educaționale pentru elevi și profesori legate de domeniul tehnologic, discursuri publice (public speaking), prezentări de proiecte științifice, management de proiecte și alte. Deasemenea a predă la UTM cursul de “Dezvoltare Personală și Profesională” în cadrul facultății FAF. Activitatea de bază este de Product Specialist în compania Pentalog, unde se ocupă de dezvoltarea și creare produselor digitale.

Evenimentul este gratuit şi deschis pentru toți profesorii.

Completează formularul de mai jos, iar ulterior vei primi alte detalii, precum şi linkul de acces către acest training online.

Limba webinarului: Română

Ce va acoperi sesiunea de webinar:

  • Metodele de planificare eficientă a activităților elevilor cu efort minim.
  • Căile de comunicare cu elevii la distanță eficiente. 
  • Particularitățile interacțiunii prin mediul online.
  • Elemente motivaționale în cadrul procesului didactic. 
  • Activități în cadrul și în afara orelor de studii pentru stimularea spiritului de echipă. 

Evenimentul va avea loc pe 13 aprilie 2020, ora 18:00.

Pentru a participa la acest training online, urmați linkul dat. Pentru mai mult de informatie, intră pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Olimpiada pe discipline” competiție pentru elevii claselor a IX-XII
Next Cursuri online gratuite pentru tinerii antreprenori
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 6 =