Job // Solidarity Fund PL în Moldova este în căutarea unui consultant tehnic


consultant tehnic solidarity fund pl job

Job // Echipa Solidarity Fund PL în Moldova este în căutarea unui consultant tehnic cu responsabilități de supervizor tehnic în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală din Moldova”.

Echipa Solidarity Fund PL în Moldova este în căutarea unui consultant tehnic cu sarcini de responsabil tehnic.

Tipul contractului de muncă — individual;

Perioada de activitate e între iulie 2020 și iulie 2021;

Despre proiect:

Proiectul „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova și Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partener strategic — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Scopul proiectului este de a crea un mediu ce va contribui la susținerea și funcționarea abordării LEADER, instrument care va asigura dezvoltarea sustenabilă și modernizarea zonelor rurale din Republica Moldova.

Scopul serviciilor:

Rolul consultanței este de a oferi suport în implementarea proiectului, dar și beneficiarilor (până la 12 în cadrul Fondului Inițiativelor Pilot LEADER — UE și până la 23 GAL-uri în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER — UE).

Consultantul tehnic va asigura asistența tehnică și va îmbunătăți capacitățile beneficiarilor în procesele de evaluare tehnică, pregătirea proiectelor de investiție în infrastructură de dimensiuni mici și medii, asigurând conformitatea proiectelor cu normativele naționale și eficiența costurilor a investițiilor și a explorării resurselor.

La faza pre-contractuală, echipa de proiect și beneficiarii vor fi consultați la tema celor mai bune soluții aplicabile — consultantul va veni cu un set de recomandări pentru fiecare proiect.

Consultantul va monitoriza în detaliu progresul lucrărilor și va superviza siturile de dimensiuni mici și medii, precum și lucrările civile la proiectele selectate, în concordanță cu cerințele contractuale și legislația Republicii Moldova. De asemenea, acesta va susține beneficiarii în procesul de aprobare a lucrărilor finale.

Cerințe și calificări:

  • Studii și experiență de cel puțin cinci (5) ani în domeniile ingineriei civile, încălzire, hidro-energetică și sanitație, arhitectură — codurile, standardele și legile naționale de construcție;
  • Experiență în domeniul implementării proiectelor de dezvoltare comunitară;
  • Experiență în monitorizarea/supervizarea/consultarea proiectelor de infrastructură de dimensiuni mici; și/sau civilă, preferabil în renovarea clădirilor, sistemele de încălzire și de apă și rețelelor sanitare;
  • Cunoașterea limbilor română și rusă este obligatorie; cunoașterea limbii engleză este un avantaj;
  • Experiență în lucrul cu calculatorul, inclusiv al produselor MS Office (Word, Excel, Power Point);
  • Abilități organizaționale și de responsabilizare;
  • Abilități de comunicare, raportare și prioritizare a sarcinilor;
  • Capacitatea de comunicare cu diverși actori-cheie din societatea civilă, autorități publice, comunități locale, echipa proiectului;
  • Permis de conducere de categoria B și posibilitatea de a călători cu propriul automobil.

Dacă sunteți interesați în această oportunitate, vă rugăm să citiți și să studiați Termenii de Referință, pentru a cunoaște toate detaliile despre proiect și calendarul de activități.

Procedura de aplicare:

Dosarul de aplicare va fi transmis la adresa de email hr@solidarityfund.md cu tema „Consultant tehnic LEADER — UE”. Dosarul va conține: CV-ul în limba engleză și oferta de preț. Termen limită de aplica: 21 iulie 2020.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Concurs de desene cu ocazia Zilei internaționale a microorganismelor
Next Curs de formare interuniversitară pentru cei interesați de politicile UE
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *