Concurs de desen pentru elevii preocupați de problemele de mediu


Știați că o tonă de hârtie reciclată poate salva 17 copaci? Iar pentru fiecare tonă de hârtie reciclată se economisesc până la 4000 de kw de energie și 7000 de litri de apă? Aceasta reprezintă o economie de energie de 64%, o economie de apă de 58% și o poluare a aerului cu 27 kg mai mică!

Exprimă-ți gândurile privind protecția mediului, problema colectării separate a deșeurilor și reciclarea hârtiei prin talentul tău. Spune chișinăuienilor despre cât este de important să reciclăm, reutilizăm și reducem consumul de hârtie printr-un desen și poți câștiga un premiu valoros.

Dacă ai între 6 și 16 ani și te preocupă problemele de mediu din orașul nostru, expediază un desen la acest subiect la adresa de email: evs@avimd.org până pe 4 octombrie 2021.

Organizatorii vor selecta 5 lucrări, care vor fi expuse în magazinele Kaufland Moldova și vor fi supuse votului public. Toate 5 lucrări vor fi premiate, însă doar una din ele va fi printată pe caiete fabricate din hârtie reciclată – lucrarea care va acumula cele mai multe voturi. Aceste caiete vor fi distribuite gratuit în școlile din oraș.

Pentru cerințele specifice concursului și alte detalii importante, consultați Regulamentul Concursului (link aici) și urmăriți pagina de facebook AVI Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești un tânăr activist interesat de ecologie? Participă la această instruire
Next Descoperă ținute originale pe podiumul Moldova Fashion Days
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 9 =