Concurs de poezii în memoria lui Nicolae Dabija „Pe aripi lirice”


concurs de poezii nicolae dabija
Poezia este mai mult decât cuvinte, versuri sau rime. Ea este o bătaie a inimii prinsă la unison de fiecare moment al vieții noastre. Să poți crea poezii nu este doar un talent, ci un dar divin cu care suntem siguri că studenții ASEM au fost înzestrați!

În memoria regretatului poet Nicolae Dabija, ce a contribuit într-un mod inegalabil la dezvoltarea culturii atât în Republica Moldova, cât și peste Prut, Senatul Studențesc al ASEM în colaborare cu Comitetul Sindical al Studenților și Masteranzilor ASEM organizează concursul de poezii „PE ARIPI LIRICE”. 

Dacă ești pasionat de poezie sau cândva ai avut inspirația de a crea o poezie, nu ezita să te înscrii cu ea la concurs, completând formularul de înscriere și nu uita să îți anunți și colegii!  

Concursul își are începutul pe o dată simbolică și anume pe 21 MARTIE, Ziua Internațională a Poeziei, și se va desfășura până pe data de 1 MAI, ora 18:00, iar criteriile de apreciere le veți găsi în formular. 

În componența juriului vom avea și 2 poeți consacrați: doamna Irina Nechit și domnul Dumitru Crudu, care vor asigura înalta apreciere și evaluare a creațiilor voastre. 

Cu prilejul marcării a 30 de ani de la fondarea Academiei de Studii Economice a Moldovei, pe data de 25 SEPTEMBRIE 2021, cele mai bune poezii vor fi publicate într-o carte de poezii dedicate aniversării! Niciodată nu e prea târziu pentru a-ți descoperi un nou talent, te invităm să participi! 

Toți participanții vor primi diplomă de participare, iar cele mai bune poezii vor fi premiate de către parteneri.

Sursa: ase.md

Descoperă mai multe oportunități de voluntariat și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ziua Mondială a Apei: Alimentarea cu Apă și Canalizarea Localităților din Republica Moldova
Next Procrastinarea // Cauzele și efectele ei pe înțelesul tuturor
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =