Tekwill Expo Day revine în a doua ediție. Vezi ce te așteaptă


Tekwill Expo Day revine în a doua ediție pe 17 iunie la Tekwill!

Începând cu ora 10:00 și pe toată durata zilei vor fi prezentate toate tehnologiile și inovațiile din industria TIC.

Evenimentul este deschis publicului larg, întreprinderilor, participanților și beneficiarilor programelor Tekwill, precum și programelor care sunt cofinanțate și implementate de Tekwill.

La expoziție veți descoperi mai multe zone de interes pentru toate categoriile de vârstă: EdTech, Fintech, AgTech, GovTech și AR/VR. În plus, participanții vor avea șansa unică de a descoperi inovația și spiritul antreprenorial al Ucrainei, vor afla despre industria tehnologică înfloritoare a țării.

Fiecare dintre aceste zone va prezenta companii, programe și întreprinderi care dezvoltă produse și servicii în sectoarele respective.

Printre proiectele care vor fi prezente la eveniment se regăsesc: Tekwill în Fiecare Școală, Tekwill Academy, Clubul Tinerilor Makeri, Tekwill Academy Kids, Fintech Hub, Universitatea Tehnică a Moldovei, FabLab Chisinau, Tekwill Bălți și Tekwill Comrat și multe alte companii locale.

Prin participarea la Tekwill Expo Day, participanții vor avea șansa de a rămâne informați cu privire la cele mai recente evoluții din industria TIC, de a intra în legătură cu persoane care au aceleași interese și de a identifica oportunități de colaborare și inovare.

Nu rata oportunitatea de a participa la cel mai tare eveniment al anului, în domeniul TECH. Înscrie-te ACUM – https://forms.gle/YmAcyKTiySDhFsff9

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la Tech Talks #4: Drone Filming
Next Ia parte la concursul de pictură și de redactare a eseurilor - „𝗗𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗼𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶̂𝗻 𝗰𝘂𝗹𝗼𝗿𝗶 𝘀̗𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘇𝗮̆”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + four =