Ziua Mondială a Apei: Alimentarea cu Apă și Canalizarea Localităților din Republica Moldova


Pe data de 22 Martie, anual, este marcată Ziua Mondială a Apei. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinței pentru Mediu și Dezvoltare a Națiunilor Unite, la 22 decembrie 1992, la Rio de Janeiro.

În această zi, întreaga lume sărbătorește una dintre cele mai importante și esențiale componente ale vieții – Apa.

Totuși, în prim plan, acest eveniment are ca scop evidențierea importanței a apei în viața de zi cu zi, în special a surselor de apă potabilă, precum și prevenirea dezastrelor naturale, sensibilizarea și atenționarea populației față de managementul resurselor de apă și protejarea cantitativă și calitativă a apelor.

Cu această ocazie, America House Chișinău invită toată lumea să participle pe 22 martie începând cu orele 17:00 la o discuție cu doamna Natalia Ciobanu – Inginer în domeniul apă și canalizare; Director, Institutul de formare continuă în domeniul alimentării cu apă și canalizare; Absolventă a programului Fulbright 2019-2020, despre resursele de apă a R. Moldova; alimentarea cu apă și canalizarea localităților din R. Moldova; nivelurile de dezvoltare a sectorului de alimentare cu apă și a sectorului de canalizare în R. Moldova și problemele în domeniul Serviciului public de alimentare cu apă și canalizare în R. Moldova. Link-ul evenimentului pe Facebook poate fi accesat aici: https://fb.me/e/1bo3mfD13

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop: Ce Trebuie să Mănânci ca să Devii Web Designer?
Next Concurs de poezii în memoria lui Nicolae Dabija „Pe aripi lirice”
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House