CNPAC te invită la concert și să „Fii eroul unui copil”, victimă a violenței

fii eroul unui copil, cnpac, ziua internationala a abuzului fata de copii

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) împreună cu Vali BOGHEAN Band te invită la o nouă ediție a concertului „FII EROUL UNUI COPIL”, organizat în sprijinul copiilor victime ale violenței.

Evenimentul va avea loc la 19 noiembrie 2018, când întreaga comunitate mondială marchează Ziua Internațională de Prevenire a Abuzului față de Copii.

Proiectul este inițiat de Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) și are drept scop acumularea de fonduri pentru reabilitatea copiilor victime ale violenței în cadrul Serviciului de asistenţă psiho-socială a copilului şi familiei “Amicul”.

Remarcăm faptul că, anual, în Republica Moldova aproape 3000 de copii sunt victime ale abuzului sever şi au nevoie de asistență specializată: psihologică, socială, legală. Doar în anul 2017, Serviciul de asistenţă psiho-socială a copilului şi familiei “Amicul”, fondat de CNPAC, a oferit servicii de reabilitare complexă unui număr de 426 de copii.

Vino pe 19 noiembrie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”ora 18:00, unde vei petrece o seară frumoasă în compania artiștilor și, totodată, vei deveni eroul copiilor abuzați.

Previous Forumul media 2018: vezi când se va desfășura și ce activități vor fi incluse în program
Next Vino la evenimentul de lansare a cărţii „Un strop de eternitate” a psiho-sociologului Jacques Salome
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *