Fii mai BUN, e GRATIS! Ziua mondială a bunătății


„Ce înţelepciune poţi afla mai mare decât bunătatea?” – Jean-Jaques Rousseau

Ziua Mondială a Bunătății este o sărbătoare internațională care a fost creată în 1998, pentru a promova bunătatea în întreaga lume. Este sărbătorită în multe țări, inclusiv în Statele Unite, Canada, Japonia, Australia și Emiratele Arabe. Ziua Mondială a Bunătății ne oferă ocazia să reflectăm la unul dintre cele mai importante și unificatoare principii umane. Într-o zi dedicată potențialului pozitiv al actelor de bunătate atât mari, cât și mici, încercați să promovați și să difuzați această calitate crucială care reunește oameni de orice fel.

Invitata specială a discuției noastre despre modalități de a fi mai bun și cum empatizăm cu oamenii într-un mod firesc este Irina Rusanovschi – Președinta AO Centrul Internațional de Colaborare si Dezvoltare “PHOENIX”. A făcut studii la Colegiul de Medicină, a studiat psihopedagogia la Universitatea “Ion Creangă”. Irina deține și Master în Psihologie. Cu 10 ani în urmă a început să colaboreze în calitate de membru Rotary Cosmopolitan, la realizarea unui Global Grant pentru Școala Sanatorială pentru Copii cu Tuberculoză din s. Tîrnova. Apoi a devenit reprezentant al Fundației. Iar într-un final, în 2014, Irina a fondat AO Centrul Internațional de Colaborare si Dezvoltare “PHOENIX”, prin intermediul căruia, în parteneriat cu Carolina de Nord, au fost realizate mai multe proiecte umanitare.

Scopul Zilei Mondiale a Bunătății, așa cum este subliniat de Mișcarea Mondială a Bunătății, este „de a evidenția faptele bune din comunitate, concentrându-se pe puterea pozitivă și firul comun al bunătății care ne leagă”.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/375153033901120/

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Atelier de lucru: „Siguranța produselor și protecția consumatorilor”
Next IDIS „Viitorul” anunță concurs de selectare a reprezentanților organizațiilor societății civile la nivel local
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 9 =