Câștigă bursa FabLab și crează-ți propriul proiect în cadrul Academiei MAKE A SHIFT


bursa FabLab

Câștigă bursa FabLab și crează-ți propriul proiect în cadrul Academiei MAKE A SHIFT! Ești pasionat de modelare 3D sau utilizarea materialelor compozite, poate de crearea proiectelor IoT cu ajutorul sistemelor încorporate? Sau ai experiență în domeniul IT, dar dorești să îți suplinești baza de date cu skilluri noi din alte domenii hig-tech? Oricare nu ar fi background-ul tău ingineresc, FabLab îți oferă posibilitatea să depășești limitele specialității tale.

Astăzi, proiectele interdisciplinare devin cartea de vizită a unui inginer, oferindu-i posibilitatea să vadă imaginea în ansamblu a unui sistem, să genereze produse unice, inovative și competitive. Acesta este scopul bursei acordate de către FabLab Chișinău pentru Academia MAKE A SHIFT (ro: fă o schimbare).

Dacă descrierea de mai sus te-a captivat, înscrie-te acum la Academie! Academia MAKE A SHIFT vine cu un program care va dura 6 luni și va acoperi domenii esențiale în dezvoltarea ta ca inginer: CNC machines, 3D printing, Embedded System, Software Development. Dacă la prima vedere unele domenii ți se par complet necunoscute, nu-ți fă griji, experții acaemiei te vor ghida from ZERO to HERO.

De 3 ori pe săptămână, începând cu 16 noiembrie, de la ora 18:00 la 20:00, în cadrul HUB-ului, vei da frâu liber inginerului din tine, utilizând instrumente și materiale. Iar cel mai important, pe parcursul programului vei dezvolta un proiect personal! 

Fă o schimbare și primul pas pentru cariera ta, aplică acum la bursa FabLab (aici).

FabLab Chișinău Academy este organizat de echipa FabLab Chișinău, susținut de Proiectul Tekwill și de Proiectul de Competivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK aud, în parteneriat cu UTM – Universitatea Tehnică a Moldovei. 

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [antreprenoriat] Cum să scrii un plan business ca să îți începi propria afacere
Next [antreprenoriat] Canale de YouTube despre afaceri și startup-uri
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 3 =