Curs gratuit de instruire pentru fete și femei: „Egalitatea de gen în câmpul muncii”


instruire egalitatea de gen

Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în colaborare cu CODIFUN și cu suportul financiar din partea Suediei oferă o oportunitate de instruire gratuită pe durata vacanței de iarnă pentru fete și femei. Este vorba despre un curs de instruire online cu titlu „Egalitatea de gen în câmpul muncii”.

Beneficiarele cursului vor afla totul despre drepturile lor cu privire la un salariu decent, avansarea în carieră, concediul anual sau cel de maternitate și multe altele.

Cursul de instruire pentru fete și femei „Egalitatea de gen în câmpul muncii” își propune să dezvolte și să consolideze conștientizarea și înțelegerea egalității de gen și a emancipării femeilor ca prim pas către schimbarea comportamentală și integrarea unei perspective de gen în munca de zi cu zi a angajatelor și angajatorilor. Acesta oferă o introducere a conceptelor, a cadrului internațional și a metodelor de lucru pentru egalitatea de gen și abilitarea femeilor.

Participantele vor urma lecțiile în format video, își vor consolida cunoștințele și vor primi certificatul de absolvire.

Doritoarele să participe la acest curs gratuit, se pot înregistra AICI.

Conținutul cursului a fost elaborat de Centrul de Formare UN Women, în cadrul cursului „Eu cunosc egalitatea de gen”. Versiunea adaptată în limba română a fost dezvoltată de CODIFUN în colaborare cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) și finanțată de Suedia.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Ambasada Japoniei în Republica Moldova este în cautarea unui angajat pentru reședința oficială
Next Granturi de până la 50 mii USD pentru producătorii de pe ambele maluri ale Nistrului
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *