Asociația Femeilor de Antreprenoare din Moldova te invită la un eveniment inedit dedicat artei

afam, artcor, AFAM Art & Wine #2, antreprenoare

Asociația Femeilor de Antreprenoare din Moldova – #AFAM în colaborare cu Artcor te invită pe data de 3 iulie, ora 18.00 la AFAM Art & Wine #2, un eveniment inedit dedicat artei, cunoașterii industriei vinului și networkingului.

Fiindcă #Artcor este primul hub al industriei creative, sunt  și primii care vor beneficia de oportunitatea de a cunoaște toate detaliile despre conceptul, scopul acestui obiect de excelență și care este funcționalitatea lui. Despre toate acestea și mai multe va vorbi arhitectorul Calujac Maxim.

Cunoașterea vinurilor Moldovei și a industriei vinului este o cauză nobilă, componentă importantă a acestui eveniment. De această dată, Fautor Winery va face o prezentare a gamei de vinuri pe care le produc. Acest eveniment este destinat femeilor de afaceri, doamnelor în poziții de manager sau femei active care doresc să cunoască comunitatea AFAM.

În agenda evenimentului am pregătit lucruri interesante ce vor valoriza alegerea de a petrece 2 ore alături de alte tinere.

Cost participare 100 lei. Participarea la eveniment se face în baza înregistrării Mai multe detalii la numărul de telefon 078533349.

Previous JOB//Comisia Electorală Centrală anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante
Next JOB//Agenţia de presă IPN angajează fotoreporter!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *