ANACEC te provoacă să participi în concursul „Cel mai activ promotor al culturii calității”

concurs, oportunitate pentru tineri,

concurs

În contextul celebrării Zilei Mondiale a Calității, care este marcată anual în cea de-a doua zi de joi a lunii noiembrie, respectiv pe data de 14 noiembrie 2019, Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) anunță organizarea concursului „Cel mai activ promotor al culturii calității”. Concursul se va desfășura online, lucrările fiind publicate pe pagina de Facebook a Agenției.

ANACEC încurajează persoanele să expedieze câte o poză (la birou, la școală, în aer liber etc.) în care să fie prezent logo-ul ANACEC sau materiale care conțin logo-ul și/ sau denumirea Agenției (pliante, agende, calendare, pixuri, diplome) și, în câteva fraze, să relateze ce înțeleg prin sintagma „calitate în educație”.

Condiții și reguli de participare în concursul:

La Concurs pot participa cetățeni și rezidenți ai RepubliciiMoldova. Nu este o limită de vârstă. Fotografiile transmise trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • 1.Fișierele trebuie expediate în format: JPG, JPEG.
  • 2.Mărime fișier: maxim 5MB.

Înscrierea și expedierea pozelor se va face la adresa de e-mail: info@anacec.md până la 12 noiembrie 2019. Indică în e-mail: numele, prenumele participantului, vârsta, adresa de domiciliu, instituția de învățământ, link spre contul personal de pe Facebook, pentru a putea eticheta autorul fotografiei, câteva fraze care să reflecte opinia cu privire la sintagma „calitate în educație”.

Participantul va primi o confirmare a recepționării mesajului care va conține admis/respins, ulterior poza fiind urmând după primul caz ca poza să fie publicată în albumul foto „Cel mai activ promotor al culturii calității”, pe pagina de Facebook a Agenției. Cu cât mai rapid este expediată și apoi publicată poza, cu atât cresc șansele să obțină mai multe like-uri.

Pe data de 14 noiembrie vor fi anunțate rezultatele concursului.Vor fi selectați 3 învingători în baza numărului de like-uri, care vor primi câte o diplomă și setul promoțional al ANACEC, precum și alte premii speciale.

Regulamentul concursului poate fi accesat aici

Persoana de contact

Veronica Bucur, redactor principal

Tel.: (+373) 69469765

E-mail: veronica.bucur@anacec.md

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment pentru tineri: participă la o discuție publică despre problemele cetățenilor în perioada de încălzire a blocurilor
Next Oportunitate pentru tineri: înscrie-te la programul lansat de ODIMM
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + 9 =