Întâlnire online pentru jurnaliști cu „Redacția Anului” din Suedia


Întâlnire online jurnalism

Zoom-bridge: „Deschiderea frontierelor”. Întâlnire online cu editorii Borås Tidning, „Redacția Anului” în Suedia.

Granițele multor țări sunt încă închise, avioanele companiilor aeriene ale lumii sunt încă parcate în parcări. Și, totuși, pentru profesioniștii mass-media, acesta nu este un motiv pentru a refuza comunicarea cu colegii străini.

Fojo Media Institute (Universitatea Linnaeus) invită editori din Moldova, Belarus, Ucraina, Rusia, Georgia și Armenia la o întâlnire Zoom cu echipa publicației suedeze Borås Tidning. Această mass-media locală din vestul Suediei, fondată în 1838, a primit în aprilie titlul „Ediția anului” de la Asociația Suedeză de Editori de Ziare.

Ce subiecte vor fi puse în discuție?

În cadrul întâlnirii, puteți discuta toate problemele de îngrijorare pentru redacție în timpul crizelor globale și locale. Cum este acoperită pandemia mediatică în Suedia „aceeași”, unde nu există carantină? Cum să găsiți un echilibru între mesajele de alarmă despre Covid-19 și alte știri? Și cum rămâne cu venitul?

Vă propunem să discutăm aceste și multe alte întrebări într-o atmosferă de cameră, cu un număr limitat de ediții. Astfel încât toată lumea să poată comunica, împărtăși experiență și să-și pună întrebările colegilor din Suedia și din alte țări participante.

Reuniunea va avea loc pe 26 mai 2020, ora 13:30 la Stockholm (14:30 la Chișinău, Kiev, Minsk, Moscova, 15:30 la Tbilisi și Erevan). Traducerea în limba rusă va fi asigurată.

Pentru a participa la această întâlnire online, accesează acest link.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află totul despre contract și carnet de voluntar la un eveniment organizat de ARTICO
Next Webinar pentru părinți: „Siguranța copiilor pe internet”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − seven =