Oportunități de Colaborare Internațională în Sfera Tineretului cu Erasmus+


Începând cu acest an, organizațiile active în sfera tineretului din Republica Moldova au șansa de a participa la proiectele de Consolidare a Capacităților în domeniul Tineretului, în calitate de aplicanți direcți sau parteneri, prin programul Erasmus+ 2024. Pentru a informa și a îndruma organizațiile interesate, Oficiul Național Erasmus+ în Moldova organizează o sesiune de informare online, ce va avea loc pe data de 16 februarie 2024, începând cu ora 15:00.

Această sesiune de informare este parte a Campaniei Anuale de Informare și este organizată cu sprijinul Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură, Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Programelor și Activității de Tineret și a Info Centrului în Moldova pentru Erasmus+ Youth și Corpul European de Solidaritate.

Ce vei afla?

Prin intermediul acestei sesiuni, participanții vor avea ocazia să descopere noutățile Apelului Erasmus+ 2024 și să exploreze noile oportunități de colaborare internațională pentru organizațiile active în sfera tineretului din Republica Moldova. Agenda evenimentului include prezentări și discuții pe teme precum:

  • Noutățile și modificările aduse Apelului Erasmus+ 2024
  • Modalități de accesare a finanțării și elaborare a proiectelor
  • Experiențe și bune practici din proiectele anterioare
  • Limbile de lucru: Engleză și Română

Înscrieri și participare:

Pentru a participa la această sesiune de informare, vă rugăm să vă înregistrați până pe 14 februarie 2024, completând formularul disponibil la acest link. Persoanele înregistrate vor primi un mesaj de reamintire și link-ul de participare cu o zi înainte de eveniment.

Contacte și informații suplimentare

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, vă rugăm să contactați pe Claudia Melinte, Coordinator la Oficiul Național Erasmus+ în Moldova, la numărul de telefon +373 78547620.

Sursă:

Oficiul Național Erasmus+ în Moldova

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă Politica Europeană la „Model European Union”
Next Vizită de studiu în Armenia. Descoperă și împărtășește experiențe privind implicarea civică a tinerilor
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + three =