Aplică pentru Programul YOUNG LEADERS, ediția 2018. Deadline: 5 februarie 2018.


Programul Young Leaders a ajuns la a 12-a ediție. Programul se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, care au obținut poziții profesionale semnificative și au realizat rezultate în domeniul lor de activitate. Candidații ar fi trebuit să demonstreze un potențial de leadership, un record de inițiativă, spirit antreprenorial și un interes civic dovedit. Sunt eligibili candidați din: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Belarus, Bulgaria, Croația, Georgia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Turcia și Ucraina.

Programul Young Leaders reunește în fiecare an 20 de tineri lideri regionali de rang înalt, cu un obiectiv dublu: promovarea și avansarea conducerii progresive în cadrul societății și dezvoltarea rețelei regionale a Aspen Fellows, bazată pe valori comune și interese comune. Acest program este destinat persoanelor care au potențialul, interesul și hotărârea de a-și exercita conducerea la cele mai înalte standarde de responsabilitate civică și corporativă și în conformitate cu valorile etice pe care se bazează Aspen.

Programul este format din patru module care au loc în România. Participanților li se cere să aibă un nivel ridicat de fluență în limba engleză, deoarece este limba de lucru a programului; Institutul va oferi candidaților acceptați o bursă care să acopere costurile de cazare, masă, moderare și materiale de lectură, lăsând participanții să își acopere numai cheltuielile de transport. Nominalizările pot fi făcute prin trimiterea, în limba engleză, a formularului de participare, a unei scrisori de recomandare și a CV-ului candidatului, împreună cu o scrisoare de motivație.

Deadline-ul este 5 februarie 2018. Interviurile vor avea loc între 5 și 9 martie la București. Pentru candidații care nu locuiesc în București, interviurile pot fi efectuate prin Skype.

Mai multe detalii aici.

Previous Sărbătorim “Ziua lui Mozart” la Sala cu Orgă, în data de 27 ianuarie 2018
Next Camerele video încalcă viața privată a persoanei sau nu? Dezbatem împreună subiectul pe 29 ianuarie, la Biblioteca B.P. Hasdeu
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *